Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71

Jurassic Park III (2001)

Jurassic Park III
Filmadatlap
 
30
Szereplők
34
Vélemények
55
Képek
1
Videók

Vélemények: Jurassic Park III (2001)

 
Timon   2020. 04. 19.

legújabb vélemény

Az első részhez nem tud felérni ugyan,de akár a második rész,ez is nagyszerű volt, Persze az izgalmas részek vittek mindent.Az izgalmas bevezető,találkozás a dínókkal,sikoltozás és menekülés.Megvolt benne tehát minden,ami egy Jurassic-filmhez kell.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 13.

Az tény, hogy az első két rész jobb lett mint a 3. Annak viszont örültem meg, ha megnézem örülök, hogy Sam Neill volt a főszereplője és az arca a kalandfilmnek, bár azt sajnálom, hogy Jeff Goldblumnak még egy kis mellékszerep sem jutott az 1. és 2. rész után. Összességében egy remek is kalandfilm sok "új" Dinoszauruszokkal, helyenként izgalommal, látványos jelenetekkel. Természetesen voltak benne bakik, apróbb hibák, de mint azt tudom, tudjuk minden filmnek van hibája.


 
indingo   2017. 05. 02.

Az első rész után ezt bírtam a legjobban. A történetben újra egy gyerek kerül a középpontba és igazi dinoskalandokkal övezve bejárják a szigetet, kiutat keresve.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 28.

Sajnos ez a film már nem ugyanaz, mint elődei. Rövid, nem jól kibontott történet. Ráadásul még a T-Rexet is hamar megölik. Imádtam az első rész, még tetszett a második, de ez az epizód már gyenge.

 
Deku   2017. 12. 23.

Fárasztó volt nézni, abban a hitben ültem le, hogy majd kikapcsol de pont az ellenkezőjét kaptam. Ebben a filmben nehezemre esett eldönteni, hogy ki merre miért van. Teljes a káosz.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 09.

Számomra a kedvenc Jurassik Park rész! Sok dínóval találkozhatunk bár ezek már második generációsak lehetnek mert némelyik olyan mint az összemosott ruha mindenből került rá egy kicsi. A film hangulata feszített és humoros. Bár vannak benne nagy kérdőjelek mint például hogy tudjuk a raptor intelligens állat de nem hiszem hogy pár tojás miatt és egy hang hallatán nem tépi szét a meleget árasztó élő friss husikát. De ezekkel a bakikkal szép ez a film.

 
Thibo84   2019. 03. 22.

Az első rész az újdonság erejével hatott és letarolta a mozikat, a 2. résznél nem volt akkora hűha, de a sok új dinó és, hogy több játékidőt is kaptak, hozta a várt színvonalat, ám a 3. rész nem igazán dobogtatta meg az emberek szívét, alul is teljesített, és itt nem a nyereségre gondolok. Látszik rajta, hogy csak az újabb bőrt akarják az őshüllőkről lenyúzni, és gyorsan. Olyan volt, mintha az 1. és 2. részt összegyúrták volna, jól megrágva köpik ki és hozzá adnak még egy új és erősebb dinót, azt gondolva, ezzel majd micsoda kedvet adunk az embereknek, hogy özönöljenek a mozikba. Csak sajna a lények grafikai minőségén nagyon is látszik, hogy nem volt benne se szív, se lélek, mint az első két produkciónál. De az is lehet, hogy kevés pénzt adott a studió egy ekkora volumenű filmre, és hát ezt szegény őshüllők sínylették meg.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Hangulatban és látványban semmivel sem marad el a korábbi részektől. Ebben a részben még volt egy kis humor is. Látványa elképesztő, a zenék zseniálisak.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Nem értem a fanyalgókat, mert ez a harmadik rész is egy igényes kalandfilm lett. A története izgalmas és a JP-s jegyek is megvannak benne. Látványra pedig az egyik legjobb.

 
harnas1207   2018. 12. 27.

Itt már teljesen más volt a stílus, mint az első két résznél. Inkább hasonlít az új részekre. A látvány pedig kimondottan gyenge volt. Jó lett volna ha több utalás van az első részre.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Nem tudok 5 csillagnál kevesebbet adni erre a részre sem. Valahogy a dinoszauruszok látványa, maga a sziget engem még mindig elkápráztat. Itt is volt egy kerek történet.

 
Syracuse   2015. 05. 15.

Maximálisan biztos vagyok benne, hogy ezt túlpontozom, mert engem kilóra meg lehet venni a Jurassic Parkkal. Crichton regényéhez semmi köze, ahogy Spielberghez sem. Téa Leoni jó színésznő, de itt a film felénél már könyörgök, hogy egyék meg, vagy lőjék le, mert ennyire hisztis picsa még a legkommerszebb sablon tinihorrorokban is ritkán látható. Sam Neil helyében nem vállaltam volna el - bár van egyfajta párhuzam Dr. Alan Granttel, ő sem akarta elvállalni a szigetre történő visszautazást. Macynek is volt már jobb szerepe, bár neki ugrókő is lehetett volna egy jó JP film.

 
petraszab   2019. 04. 20.

Nekem ez a rész is tudott újat adni, a látványra nem lehetett panasz, és a karakterek is rendben voltak.

 
hell.l   2016. 10. 15.

A Jurassic Park filmek közül kétségtelenül ez a leggyengébb próbálkozás. A főszereplő karakterek elég gyengére sikerültek, emellett a dinók kidolgozása is gyengébb lett a korábbiaknál.

 
drg0602   2020. 02. 21.

Teljesen rendben volt, ez a film, bár a régi Jurassic három része közül ez leggyengébb, bár így is sokkal jobb mint a többi amerikai tucat film. A látvány elragadó, jó tartalommal, egyszerű történettel. Jó film.

 
somi   2015. 11. 22.

Maximálisan biztos vagyok benne, hogy ezt túlpontozom, mert engem kilóra meg lehet venni a Jurassic Parkkal. Crichton regényéhez semmi köze, ahogy Spielberghez sem. Téa Leoni jó színésznő, de itt a film felénél már könyörgök, hogy egyék meg, vagy lőjék le, mert ennyire hisztis picsa még a legkommerszebb sablon tinihorrorokban is ritkán látható. Sam Neil helyében nem vállaltam volna el - bár van egyfajta párhuzam Dr. Alan Granttel, ő sem akarta elvállalni a szigetre történő visszautazást. Macynek is volt már jobb szerepe, bár neki ugrókő is lehetett volna egy jó JP film.

 
Sodanth   2015. 10. 04.

Az új évezred elején még ismét elővették a Jurassic Parkot. Spielberg felállt a rendezői székből, megmaradt producernek. Helyére jött Joe Johnston, aki még anno Az elveszett frigyláda fosztogatóban és a Jedi visszatérben volt felelős a díszletekért és a vizuális effektekért. A filmben nem is a rendezés, sokkal inkább az ementáli lyukas forgatókönyv a hibás. A T-Rexet is felfaló új Spinosurus ugyan holt volt a második részben, az is a Sorna szigeten volt? Kár is firtatni, mert a filmben a látványon és az akciókon kívül semmi sem működik. A második rész szereplői eltűntek, helyette itt van újra Sam Neill, ő még valami minőséget hozott, de a többi színész nagyon ripacs volt, mint Leoni, vagy Nivola, de a nagy kedvenc William H. Macynak sem állt jól a szerepe. Valamiért elfelejtették, hogy anno Spielberg filmjének mi volt a varázsa és leginkább egy pénztárcának nézték a szériát, ez hiba volt, nem hozott eleget a pénztáraknál és teljesen partvonalra tette a szériát. Kár érte, kárpótlásért újranézzük az előző kettőt és a 4. részt.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 04.

A Jurassic Park III-al egy alapvető problémám az volt, hogy gyakorlatilag semmiről nem szól. Az egyetlen új dolog a korábbi filmekhez képest, hogy ebben repülő hüllők is vannak már. Azért a Spinosaurus megformálása tapsot érdemel és William H. Macy is szuper volt.

 
VargaBarnabas   2016. 05. 08.

Ez is nagyon jó Jurassick Park film lett, kedvenceim a Raptorok,a szinészek szintén remekül alkottak de az előző részek sokkal jobbak voltak a zene az még mindig szuper a dinók is persze.

 
Katkatt   2017. 01. 20.

Nekem ezzel a résszel se volt bajom. A története valamivel gyengébb, mint a korábbiak, de látvány itt is hihető és a történet is látványos.

 
era93   2015. 06. 05.

Sajnos ez már közelébe sem ér az első résznek. Azért látszik, hogy itt nincs jelen Spielberg keze-nyoma, jó persze annyi van benne ami pozitív, hogy Jurassic park világához tartozik és tele van dínókkal de ennyi. A történet már nem köt úgy le. Kíváncsian várom a Jurassic World filmet.

 
dóri   2016. 02. 22.

Erre a harmadik részre nem lett volna már szükség. Ráadásul a forgatókönyv is elég érthetetlen. Mikor a főépületben vannak és ott látják a különböző dinoszauruszok 'vázait' és rájövünk, hogy kísérleteztek, de ez annyiban is marad.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 23.

Hozza a szokásos JP hangulatot, a történet már kicsit gyengécskébb, de így is szerethető. Az persze érdekes, hogy a dinok mindenkit elpusztítanak, de egy gyerek hónapokat is eléldegél tök egyedül a szigeten.

 
Vivi02   2015. 11. 01.

Oké a filmben, az ötletek, a fantázi világ stim,de az a csaj amilyen hisztis módon viselkedik, kegyetlen. Inkább nézek Mesét, mint ezt hallgatni. Változás szempontjából többet vártam volna.

 
szoljhozzam   2016. 04. 19.

Nagyon jó kis filmek ezek a JP filmek. Ahhoz képest, hogy már jó pár évesek a filmek, a dinók marha jól meg lettek a csinálva. Imádom a történetét, a karakterek is kiválóak a zenéje meg egyenesen remek.

 
domi1229   2015. 10. 30.

Nem sokkal volt rosszabb mint az első rész, sőt inkább ezt kellett volna második résznek megcsinálni. Van benne izgalom és feszültség. Az már csak egy plusz dolog hogy visszatért a kutató a filmbe.

 
Majesticdia   2015. 01. 26.

A harmadik rész gyengébb lett, mint az első kettő,de még így is falatka a Jurassic Park világból, így engem lekötött.

 
sbalazs   2015. 01. 27.

Szerintem meg ez a legjobb rész. Bár az első is nagyon jó. Ebből csak Jeff Goldblum élettapasztalatai hiányoznak:) a káosz elmélet meg az utálom hogy mindig igazam van ienek:D

 
Anjah   2019. 10. 17.

Igazán remek volt, jól bemutatja az akkori élőlények viselkedését. Igazándiból elmenne dokumentum filmnek is egy kis pikantériával. Szerettem ezt is, jobb is volt mint az első 2 rész.

 
Vica   2015. 02. 21.

Ez a része a sorozatnak jobban tetszett, mint az első kettő. Egy könnyed nyári mozi, egy kis popcornnal. Semmi több, de azt hozza, amit elvár tőle az ember. Annak idején moziba néztük, és a T-Rex jeleneteinél mindig nagyon féltünk. :D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.