Jurassic Park III

Jurassic Park III

2024.10.22 Brownster

A 3. kicsit közepes

Láttam a filmet, és eddig a 2. részben is volt két visszatérő színész, most meg Sam Neill tért vissza, aki az első részben is őt alakította. Az 1-2. rész ugyan jó volt, a 3. viszont nem lett olyan rossz, de még jó sem. Az 1-2. rész nagyon jó volt, a 3. már kicsit bonyolult lett, de gratulálok Steven Spielbergnek és Joe Johnstonnak a munkájukhoz (előbbi a 1-2., míg utóbbi az utolsóban).

2021.10.28 Annuska

Goldblumot hiányoltam, de engem megfogott. A látványra most sem lehetett panasz, és a humor sem elhanyagolható.

2018.04.22 TomÁcs

Hangulatban és látványban semmivel sem marad el a korábbi részektől. Ebben a részben még volt egy kis humor is. Látványa elképesztő, a zenék zseniálisak.

2017.07.25 Lonka

Nem tudok 5 csillagnál kevesebbet adni erre a részre sem. Valahogy a dinoszauruszok látványa, maga a sziget engem még mindig elkápráztat. Itt is volt egy kerek történet.

2015.05.15 Syracuse

Maximálisan biztos vagyok benne, hogy ezt túlpontozom, mert engem kilóra meg lehet venni a Jurassic Parkkal. Crichton regényéhez semmi köze, ahogy Spielberghez sem. Téa Leoni jó színésznő, de itt a film felénél már könyörgök, hogy egyék meg, vagy lőj... Több

2019.04.20 petraszab

Nekem ez a rész is tudott újat adni, a látványra nem lehetett panasz, és a karakterek is rendben voltak.

2020.09.28 belavagyok

Az egész széria nagy kedvencem. itt is kicsit sok idő telt el az előző részhez képest, de imádtam itt is a történetet, csak ajánlani tudom ezt is.

2021.06.29 Kósa Bence

Ez a leggyengébb a trilógiából. Persze vannak emlékezetes jelenetek (T-rex vs. Spino), de sajnos nagyon, nagyon harmadik rész szaga van. Legalább Sam Neill visszatér.

2016.10.15 hell.l

A Jurassic Park filmek közül kétségtelenül ez a leggyengébb próbálkozás. A főszereplő karakterek elég gyengére sikerültek, emellett a dinók kidolgozása is gyengébb lett a korábbiaknál.

2016.04.19 szoljhozzam

Nagyon jó kis filmek ezek a JP filmek. Ahhoz képest, hogy már jó pár évesek a filmek, a dinók marha jól meg lettek a csinálva. Imádom a történetét, a karakterek is kiválóak a zenéje meg egyenesen remek.

2024.09.22 csJózsef

Személy szerint nekem ez a kedvenc részem. Nincs túlgondolva, semmi felesleges szál nincs benne, így jó, ahogy van.

2015.10.04 Sodanth

Az új évezred elején még ismét elővették a Jurassic Parkot. Spielberg felállt a rendezői székből, megmaradt producernek. Helyére jött Joe Johnston, aki még anno Az elveszett frigyláda fosztogatóban és a Jedi visszatérben volt felelős a díszletekért é... Több

2016.04.19 tamas84

Az egyik legértelmetlenebb folytatás, amit valaha készítettek, de ezen a listán ott a helye a második résznek is. Minden, ami miatt az első rész élvezhető volt teljesen hiányzik a filmből, az egészen semmi más nem érződik, mint az olyannyira remélt m... Több

2016.10.04 zoleykrajcsi

A Jurassic Park III-al egy alapvető problémám az volt, hogy gyakorlatilag semmiről nem szól. Az egyetlen új dolog a korábbi filmekhez képest, hogy ebben repülő hüllők is vannak már. Azért a Spinosaurus megformálása tapsot érdemel és William H. Macy is szuper volt.