Jurassic Park III

Jurassic Park III

2015.11.22 somi

Maximálisan biztos vagyok benne, hogy ezt túlpontozom, mert engem kilóra meg lehet venni a Jurassic Parkkal. Crichton regényéhez semmi köze, ahogy Spielberghez sem. Téa Leoni jó színésznő, de itt a film felénél már könyörgök, hogy egyék meg, vagy lőj... Több

2015.06.05 era93

Sajnos ez már közelébe sem ér az első résznek. Azért látszik, hogy itt nincs jelen Spielberg keze-nyoma, jó persze annyi van benne ami pozitív, hogy Jurassic park világához tartozik és tele van dínókkal de ennyi. A történet már nem köt úgy le. Kíváncsian várom a Jurassic World filmet.

2017.01.20 Katkatt

Nekem ezzel a résszel se volt bajom. A története valamivel gyengébb, mint a korábbiak, de látvány itt is hihető és a történet is látványos.

2016.02.22 dóri

Erre a harmadik részre nem lett volna már szükség. Ráadásul a forgatókönyv is elég érthetetlen. Mikor a főépületben vannak és ott látják a különböző dinoszauruszok 'vázait' és rájövünk, hogy kísérleteztek, de ez annyiban is marad.

2016.02.23 BlaBlaBla

Hozza a szokásos JP hangulatot, a történet már kicsit gyengécskébb, de így is szerethető. Az persze érdekes, hogy a dinok mindenkit elpusztítanak, de egy gyerek hónapokat is eléldegél tök egyedül a szigeten.

2015.11.01 Vivi02

Oké a filmben, az ötletek, a fantázi világ stim,de az a csaj amilyen hisztis módon viselkedik, kegyetlen. Inkább nézek Mesét, mint ezt hallgatni. Változás szempontjából többet vártam volna.

2015.10.30 domi1229

Nem sokkal volt rosszabb mint az első rész, sőt inkább ezt kellett volna második résznek megcsinálni. Van benne izgalom és feszültség. Az már csak egy plusz dolog hogy visszatért a kutató a filmbe.

2015.01.26 Majesticdia

A harmadik rész gyengébb lett, mint az első kettő,de még így is falatka a Jurassic Park világból, így engem lekötött.

2015.01.27 sbalazs

Szerintem meg ez a legjobb rész. Bár az első is nagyon jó. Ebből csak Jeff Goldblum élettapasztalatai hiányoznak:) a káosz elmélet meg az utálom hogy mindig igazam van ienek:D

2019.10.17 Anjah

Igazán remek volt, jól bemutatja az akkori élőlények viselkedését. Igazándiból elmenne dokumentum filmnek is egy kis pikantériával. Szerettem ezt is, jobb is volt mint az első 2 rész.

2015.02.21 Vica

Ez a része a sorozatnak jobban tetszett, mint az első kettő. Egy könnyed nyári mozi, egy kis popcornnal. Semmi több, de azt hozza, amit elvár tőle az ember. Annak idején moziba néztük, és a T-Rex jeleneteinél mindig nagyon féltünk. :D

2016.04.06 Sonny

Az a film egy nagy logikai bukfenc, kidolgozatlan forgatókönyvvel és fölöslegesen túltolt effektekkel. Egy jó dolog azért akad benne, legalább nem tart sokáig. Ez legyen a mentség, de mindenkinek azt javaslom, kerülje el ezt a mozit, és inkább nézegessen körül a mafabon, ezer jobb mozit fog találni.

2015.02.18 ioinme

Valahol az első, és második rész között van hangulatilag és minőségileg. A film nagyon rövid, emiatt megbocsátható a bugyutasága. Nem akar többnek látszani, mint ami, egy sima nyári popcornmozi. Egyszer megnézed, aztán elteszed a polcra, de többet nem fogod emlegetni.

2015.09.29 Simi86

A leggyengébb rész mind közül