2022.04.19 06:17 Klauka89 Olvasottság: <100x
0

Egyre okosabbak és kommunikálnak

Minden nyilvánvaló hibája ellenére, számomra az eddig látottak közül ez volt a leginkább érdekesebb, a legszimpatikusabb és a legizgalmasabb. Ebben volt a legtöbb dinoszauruszos jelenet, az állatok itt tűntek a legvadabbnak. Örültem Sam Neill főszerepének, Laura Dern-nek itt vajmi kevés szerep jutott, de végülis érhető, az anyaság mellett nincs idő a dinokkal foglalkozni. A film elején azt hittem neki és Mr.

Alan Grant-nek közös gyermekeik vannak, ami jól vette volna ki magát. Akkor apucit még jobban várta volna haza a cuki lila dínós mesét néző kisfiú. Ha az értelmi és a logikai valószínűsèg vonalàt követem a filmnek, akkor persze, csak egy kitalált bohóc mese az egész, ahol Erik felnőtt kísérője meghal, de a 13 éves gyerek nyolc hétig egyedül életben marad étlen-szomjan a dinoszauruszokkal benèpesitett szigeten. Film...

Egyre okosabbak és kommunikálnak

Meg még meg is menti Alan-t, ja persze a kis szuperhős. De amúgy annyira adta a film! Voltak benne annyira jó részek, a mobiltelefonos is nyilván hülyeség, de az is egy ilyen volt, hogy így ültem és Úristen :D A sipàkolò anyuka az durván idegölő volt, Teà Leoni, köszönjük a szuper hisztiket, azt hittem ő lesz az első vacsora.. De a családi idill megmaradt. Jò, hogy írtàtok, hogy a két húsevő akik egymásra támadtak az elején azok az életben nem is találkozhattak volna, újabb érdekesség, nem tudtam! Abban viszont van valami hogy a madaras dinòk voltak szerintem az egyik legveszèlyesebbek (Pteranodon), és akkor eddig miért nem repültek el? Már a második résznél is azt gondoltam, hogy amelyik tud úszni vagy repülni az simán lefarcolni,de persze aláírt néhány év hűséget... Mindezektől eltekintve és ne akarjunk mindig mindent tudni és érteni, nagyon jó film volt! Imádtam! Ja és a végén Ellie küldi a full hadiflottát, mekkora flash már. Le a kalappal, érdemes volt megcsinálni.

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Dr. Alan Grant tovább kutatja a raptorok intelligenciáját, azonban egy nap felkeresi a gazdag kalandor, Paul Kirby, aki hatalmas összeggel támogatná a professzort, amennyiben... több»

0