Jurassic World 3 XXL: A rekord, ami miatt nem akarsz nagy kólát venni a vetítés előtt

Idén nyáron megérkezik a mozikba a Jurassic World: Világuralom, ha pedig hihetünk a legfrissebb információknak, úgy Colin Trevorrow rendezése epikus játékidőt kap majd.

Már hétfőn felröppent a pletyka, amely később megerősítésre is került, miszerint a Világuralom 146 perces, azaz 2 óra 26 perces játékidőt kapott, ezzel pedig a franchise leghosszabb megjelenésének számít. Persze ez a játékidő még mindig elmarad az alig néhány hete mozikba került Batman közel 3 órás játékidejétől, mindenesetre az új Jurassic World film előtt is érdemes lesz átgondolni, mekkora üdítőt is kérünk a pattogatott kukorica mellé.

A Világuralom nem mellesleg parádés szereposztást ígér, hiszen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard párosa mellett Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern is visszatérnek, a további szerepekben pedig érkezik Omar Sy, BD Wong, Dichen Lachman és Scott Haze.

A film június kilencedikén érkezik a hazai mozikba, lentebb pedig fel is állítottunk egy listát az eddig megjelent Jurassic Park filmekből:

Jurassic Park (2 óra 7 perc).

Az elveszett világ: Jurassic Park (2 óra, 9 perc)

Jurassic Park III (1 óra 32 perc)

Jurassic World (2 óra, 4 perc)

Jurassic World: Bukott birodalom (2 óra 6 perc)

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»