Egy ideje már hallani róla, hogy a kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson tárgyalásokat folytat a Gareth Edwards által rendezett Jurassic World rebootról a Universalnál...

Az új film a Jurassic-korszak újragondolása. A korábbi filmek főszereplői, úgy mint Chris Pratt és Bryce Dallas Howard várhatóan nem térnek vissza, ahogy az eredeti sorozat legfontosabb karakterei, Jeff Goldblum, Laura Dern és Laura Dern sem.

A Universal - úgy tűnik - gyorsan összerakja a projektet a 2025. július 2-i bemutatóra. David Koepp, aki Michael Crichton klasszikus regényéből az első Jurassic Parkot adaptálta, írja a Jurassic World legújabb változatát. A reboot egyik legfontosabb producere Steven Spielberg lesz!

A Jurassic Park-franchise több mint 30 éves, és eddig 1,67 milliárd dolláros bevételt hozott a globális jegypénztáraknál. A Spielberg rendezte 1993-as eredetit két folytatás követte, Az elveszett világ: Jurassic Park (1997) és a Jurassic Park III (2001).

Az Uni 2015-ben a Jurassic World című filmmel élesztette újjá a franchise-t, amelyet a Jurassic World: Bukott birodalom (2018) és a Jurassic World: Világuralom(2022) követett.

A hírt, hogy Johanssonnak bármi köze is lehet egy újabb JP sztorihoz, elsőként az InSneider hozta le. Ezzel a projekttel pedig, a színésznő egy újabb nagyszabású filmes franchise-ba kerülne, miután a Marvelnél Fekete Özvegyként töltött napjai véget értek.

akció | kaland | sci-fi | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A 2015-ben megjelent Jurassic World egy teljesen új fejezetet nyitott Steven Spielberg által megteremtett kultikus franchise történetében. Négy évvel a Nublar-sziget pusztulása után... több»