Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Norbit
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Harmat gyenge és sértően debil alpári humorú film. Nem is értem ezt hogy gondolták. Én imádom Eddie Murphy-t de ezt még én sem bírtam végignézni annyira egyszerű és elcsépelt az egész. Egyszernéző max sajnos.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Nem tetszett...nagyon nyomi szereplő lett Norbit, ami nem lenne baj, de valahogy átesett az egész a ló túlsó oldalára, erőltetett, olyan, mintha eldugult poénkéményt kaptam volna...


 
Norbert93   2019. 07. 12.

Köszönjük Dörner György!

Szintén egy olyan alkotás (vígjáték, mi más ?), amihez elképeszetően sokat tett a jó magyar szinkron. Dörner György olyan szinten szólaltatja meg Eddie Murphy-t ( és az általa játszott mellékszereplőket), hogy nem túlzás azt állítani, hogy az eredeti szinkront is túlszárnyalja. Ezáltal az egyébként nem túl rózsás értékeléseket begyűjtő Norbit egy elképesztően szellemes és vicces magyar szöveget és szinkron kapva egy igazán szórakoztató filmmé válik.

 
SzFa   2017. 09. 30.

Imádom ezt a filmet. Meg lehet nézni egybe, de egy egy rész is nagyon vicces. Rasputia nagyon nagy forma benne, mindig röhögök a beszólásain. Remek kikapcsolódás, ez egy zseniális film.

 
dóri   2015. 04. 21.

Tény, hogy nem egy remekmű, de a célnak megfelel. Remek kikapcsolódást nyújt és közben leköti az ember figyelmét. Sokat lehet rajta nevetni, szörnyedni és csak nézni.

 
norbikess   2015. 03. 02.

Én nem tudom miért nem szeretik sokan ezt a filmet. Nem egy komolya mondanivalóval rendelkező filmre kell számítani, az egyetlen célja a szórakoztatás, ami létre is jön, legalább is nálam létrejött. Imádtam a film minden jelenetét, kitűnő időtöltés ha valaki nem akar gondolkodni,agyalni, csak önfeledten röhögni!

Eddie Murphy
Thandie Newton
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Thandie Newton
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Thandie Newton
Eddie Murphy

A film összbevétele 159 313 561 dollár volt (imdb.com).

 

A film Oscar jelölést is kapott, de sikerült megnyernie 2007-ben az Arany Málna díjat is.

(LionelMessi10)
 

A film kereken 60 millió dollárból készült, 160 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A film forgatókönyvét Eddie Murphy írta fivérével, Charlie Murphyvel.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.