Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Norbit (2007)

Norbit
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Norbit

Galéria (8)

Eddie Murphy
Thandie Newton
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Thandie Newton
Eddie Murphy
Eddie Murphy
Thandie Newton
Eddie Murphy

Videók (1)

 
KCintia   2021. 10. 08.

legújabb vélemény

0
Még mindig vicces

Régen imádtam ezt a filmet, és úgy gondoltam, hogy előveszem újra egy könnyed szórakozás érdekében. Igazából azt kell mondanom, hogy amilyen jó volt ez régen, éppen annyira remek és vicces ma is. Nem csalódtam.

 
Norbert93   2019. 07. 12.

0
Köszönjük Dörner György!

Szintén egy olyan alkotás (vígjáték, mi más ?), amihez elképeszetően sokat tett a jó magyar szinkron. Dörner György olyan szinten szólaltatja meg Eddie Murphy-t ( és az általa játszott mellékszereplőket), hogy nem túlzás azt állítani, hogy az eredeti szinkront is túlszárnyalja. Ezáltal az egyébként nem túl rózsás értékeléseket begyűjtő Norbit egy elképesztően szellemes és vicces magyar szöveget és szinkron kapva egy igazán szórakoztató filmmé válik.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

0

Harmat gyenge és sértően debil alpári humorú film. Nem is értem ezt hogy gondolták. Én imádom Eddie Murphy-t de ezt még én sem bírtam végignézni annyira egyszerű és elcsépelt az egész. Egyszernéző max sajnos.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Nem tetszett...nagyon nyomi szereplő lett Norbit, ami nem lenne baj, de valahogy átesett az egész a ló túlsó oldalára, erőltetett, olyan, mintha eldugult poénkéményt kaptam volna...

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

0

Hát szörnyű, tényleg borzasztó, annyira, hogy szinte megsemmisülve ülsz a rettenet hülyeség láttán, és szinte élvezed, pláne, ha olyannal nézed, aki meg szétröhögi magát. Felfoghatatlan a látvány, Eddie Murphy ugyan nagyot alkotott, de felér egy emberkínzással. :D

 
SzFa   2017. 09. 30.

0

Imádom ezt a filmet. Meg lehet nézni egybe, de egy egy rész is nagyon vicces. Rasputia nagyon nagy forma benne, mindig röhögök a beszólásain. Remek kikapcsolódás, ez egy zseniális film.

 
dóri   2015. 04. 21.

0

Tény, hogy nem egy remekmű, de a célnak megfelel. Remek kikapcsolódást nyújt és közben leköti az ember figyelmét. Sokat lehet rajta nevetni, szörnyedni és csak nézni.

A film összbevétele 159 313 561 dollár volt (imdb.com).

 

A film Oscar-jelölést is kapott, de 2007-ben sikerült megnyernie az Arany Málna díjat is.

(LionelMessi10)
 

A film kereken 60 millió dollárból készült, 160 millió dollár összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A film forgatókönyvét Eddie Murphy írta fivérével, Charlie Murphyvel.

(rbernadett)