Norbit

Norbit

2022.12.22 EP

Nagyon jó és szórakoztató vígjáték. Eddie Murphy egyszerre három karaktert alakít, nagyon remek mindegyik. Nem értem, ez a film hogyan kerülhetett be az Arany Málnába. 7/10

2019.07.12 Fekete Gandalf

Köszönjük Dörner György!

Szintén egy olyan alkotás (vígjáték, mi más ?), amihez elképeszetően sokat tett a jó magyar szinkron. Dörner György olyan szinten szólaltatja meg Eddie Murphy-t ( és az általa játszott mellékszereplőket), hogy nem túlzás azt állítani, hogy az eredeti... Több

2019.07.26 Ms. Akárki

Harmat gyenge és sértően debil alpári humorú film. Nem is értem ezt hogy gondolták. Én imádom Eddie Murphy-t de ezt még én sem bírtam végignézni annyira egyszerű és elcsépelt az egész. Egyszernéző max sajnos.

2022.12.19 Klauka89

Jó reggelt, Raspjusa

Vicces lesz, amit mondani fogok, de egy héttel ezelőttig azt se tudtam, hogy ez a film létezik. Tiktokon láttam egy videót, ahol egy felhasználó eljátszotta azt, mintha ő szinkronizálta volna kvázi, csak a saját arcképe volt ott, vagy nem tudom, mine... Több

2020.12.05 Ildikó Bacskai

Hát szörnyű, tényleg borzasztó, annyira, hogy szinte megsemmisülve ülsz a rettenet hülyeség láttán, és szinte élvezed, pláne, ha olyannal nézed, aki meg szétröhögi magát. Felfoghatatlan a látvány, Eddie Murphy ugyan nagyot alkotott, de felér egy emberkínzással. :D

2018.07.23 Norbi

Nem tetszett...nagyon nyomi szereplő lett Norbit, ami nem lenne baj, de valahogy átesett az egész a ló túlsó oldalára, erőltetett, olyan, mintha eldugult poénkéményt kaptam volna...

2021.10.08 KCintia

Még mindig vicces

Régen imádtam ezt a filmet, és úgy gondoltam, hogy előveszem újra egy könnyed szórakozás érdekében. Igazából azt kell mondanom, hogy amilyen jó volt ez régen, éppen annyira remek és vicces ma is. Nem csalódtam.

2017.09.30 SzFa

Imádom ezt a filmet. Meg lehet nézni egybe, de egy egy rész is nagyon vicces. Rasputia nagyon nagy forma benne, mindig röhögök a beszólásain. Remek kikapcsolódás, ez egy zseniális film.

2015.04.21 dóri

Tény, hogy nem egy remekmű, de a célnak megfelel. Remek kikapcsolódást nyújt és közben leköti az ember figyelmét. Sokat lehet rajta nevetni, szörnyedni és csak nézni.

2015.03.02 norbikess

Én nem tudom miért nem szeretik sokan ezt a filmet. Nem egy komolya mondanivalóval rendelkező filmre kell számítani, az egyetlen célja a szórakoztatás, ami létre is jön, legalább is nálam létrejött. Imádtam a film minden jelenetét, kitűnő időtöltés ha valaki nem akar gondolkodni,agyalni, csak önfeledten röhögni!