Az tény, hogy Adam Sandler nem fog soha Oscart kapni, de igazából nem annyira borzalmas ő, mint ahogy a közvélemény nagy része és a filmvilág kb. teljes egésze gondolja; vannak egész értékelhető és szórakoztató filmjei is. A Jack és Jill pont nem az. Rengeteg jó és rengeteg rossz filmet tudhat maga mögött Adam Sandler, s ha az egyik szélsőség a felhozatalban a Kellékfeleség c. film, akkor a Jack és Jill a másik ellenpont. A sok értékelhetetlen film mellett is külön kategória, ha eddig sok volt egy rossz alakítás tőle, akkor mindjárt lesz kettő is, hogy teljes legyen a lidérces rémálom.
Én alapvetően szeretem Sandler filmjeit. Azt sem tartom rossznak, hogy nem célja leforgatni a következő Casablancát. Egyszerűen csak szereti a jó hangulatú forgatásokat a hozzá közel álló emberekkel. Vannak bőven, akik majd a komolyabb hangvételű fil... több»
A Jack és Jill a legeredményesebb film az Arany Málna történetében, hiszen 10 díjat is "sikerült" bezsebelnie.
(GedyPapa)Megkapta a legrosszabb filmért járó Arany Málna-díjat. Ez volt Adam Sandler 8. jelölése a "díjra".
(GedyPapa)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »