Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
49%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
31
Vélemények
31
Képek
1
Videók
Jack és Jill
 
Lonka   2019. 08. 14.

legújabb vélemény

Már az előzetes alapján is az jutott róla az eszembe, hogy ez meg mi a ..., de utána láttam, hogy Al Pacino is szerepel benne úgyhogy azt gondoltam nem lehet ez olyan rossz. Tévedtem.

 
dulkap   2015. 07. 27.

Én alapvetően szeretem Sandler filmjeit. Azt sem tartom rossznak, hogy nem célja leforgatni a következő Casablancát. Egyszerűen csak szereti a jó hangulatú forgatásokat a hozzá közel álló emberekkel. Vannak bőven, akik majd a komolyabb hangvételű fil... több»


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Ekkor már éreztem, hogy ezután nem minden Adam Sandler filmet fogok megnézni. Egy jó korszakát kaptam el, mert később pótoltam a kezdetleges filmjeit, amit ha először látok talán meg sem kedvelem a karaktert. Gyenge.

 
indingo   2016. 02. 18.

Az erőltetett kategória. Sok, nagyon sok, de nem vicces. Adam Sandlernek vannak, voltak jó filmjei (Spangol, Kellékfeleség, Kavarás, Az 50 első randi) de ez nem az.

 
hszpp   2017. 02. 02.

Számomra ez a leges legborzasztóbb Adam sandler film amit valaha láttam. Abszolút idegesítő a történet is,vagy lehet csak a kivitelezés. Nekem sajnos nem jött be egyáltalán.:(

 
felicity   2019. 02. 02.

Adam Sandlerhez méltó, tökéletes vígjáték. :)

 
Timcsi   2019. 03. 20.

Jaj, ez valami borzalom volt. Irritáló az egész története.

A film összbevétele 149 673 788 dollár volt (imdb.com).

 

A Jack és Jill a legeredményesebb film az Arany Málna történetében, hiszen 10 díjat is "sikerült" bezsebelnie.

(GedyPapa)
 

Megkapta a legrosszabb filmért járó Arany Málna-díjat. Ez volt Adam Sandler 8. jelölése a "díjra".

(GedyPapa)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.