Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
49%

Jack és Jill (2011)

Jack and Jill
Filmadatlap
 
24
Szereplők
32
Vélemények
31
Képek
1
Videók

Galéria (31)

Videók (1)

 
Norbert93   2021. 01. 29.

legújabb vélemény

0
Rossz a rosszak között

Az tény, hogy Adam Sandler nem fog soha Oscart kapni, de igazából nem annyira borzalmas ő, mint ahogy a közvélemény nagy része és a filmvilág kb. teljes egésze gondolja; vannak egész értékelhető és szórakoztató filmjei is. A Jack és Jill pont nem az. Rengeteg jó és rengeteg rossz filmet tudhat maga mögött Adam Sandler, s ha az egyik szélsőség a felhozatalban a Kellékfeleség c. film, akkor a Jack és Jill a másik ellenpont. A sok értékelhetetlen film mellett is külön kategória, ha eddig sok volt egy rossz alakítás tőle, akkor mindjárt lesz kettő is, hogy teljes legyen a lidérces rémálom.

 
dulkap   2015. 07. 27.

1

Én alapvetően szeretem Sandler filmjeit. Azt sem tartom rossznak, hogy nem célja leforgatni a következő Casablancát. Egyszerűen csak szereti a jó hangulatú forgatásokat a hozzá közel álló emberekkel. Vannak bőven, akik majd a komolyabb hangvételű fil... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Ekkor már éreztem, hogy ezután nem minden Adam Sandler filmet fogok megnézni. Egy jó korszakát kaptam el, mert később pótoltam a kezdetleges filmjeit, amit ha először látok talán meg sem kedvelem a karaktert. Gyenge.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Az erőltetett kategória. Sok, nagyon sok, de nem vicces. Adam Sandlernek vannak, voltak jó filmjei (Spangol, Kellékfeleség, Kavarás, Az 50 első randi) de ez nem az.

 
hszpp   2017. 02. 02.

0

Számomra ez a leges legborzasztóbb Adam sandler film amit valaha láttam. Abszolút idegesítő a történet is,vagy lehet csak a kivitelezés. Nekem sajnos nem jött be egyáltalán.:(

 
Lonka   2019. 08. 14.

0

Már az előzetes alapján is az jutott róla az eszembe, hogy ez meg mi a ..., de utána láttam, hogy Al Pacino is szerepel benne úgyhogy azt gondoltam nem lehet ez olyan rossz. Tévedtem.

 
Timcsi   2019. 03. 20.

0

Jaj, ez valami borzalom volt. Irritáló az egész története.

A film összbevétele 149 673 788 dollár volt (imdb.com).

 

A Jack és Jill a legeredményesebb film az Arany Málna történetében, hiszen 10 díjat is "sikerült" bezsebelnie.

(GedyPapa)
 

Megkapta a legrosszabb filmért járó Arany Málna-díjat. Ez volt Adam Sandler 8. jelölése a "díjra".

(GedyPapa)