Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
55

Sherlock Gnomes (2018)

Gnómeó és Júlia 2
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
35
Képek
5
Videók
 
alexxx   2018. 03. 23.

Őszintén szólva nem igazán voltam elragadtatva, aranyos meg minden, de ezek a porcelán kertitörpék annnyira távol állnak az ízlésemtől, hogy arra nehezen találok szavakat. Azt hiszem, csak az a bajom, hogy nagyon nem az én világom, de mondjuk a sztori rendben volt teljesen. Összességében azt tudom mondani, hogy ha kihagyod, talán nem veszítesz semmit. Persze ha az első rész bejött, valószínűleg ez sem fog csalódást okozni.

 
leo777   2018. 03. 22.

Szerintem teljesen korrekt lett, nagyon is szórakoztató, és gyakorlatilag elrepült vele az idő. Nem vetném össze mondjuk egy jobban sikerült Pixar filmmel, de szerintem minden korosztálynak üdítő élményt tud nyújtani. Nálam ez simán egy 4 csillagos film, amit a műfaj kedvelőinek bátran merek is ajánlani. Családosok előnyben. :)


 
matynero   2018. 02. 27.

Nincs igazán komolyabb bajom ezzel a mesével. Jól néz ki, pazar az animáció és a sztori és eredeti. Szerintem pont az a fajta alkotás, amin szinte minden generáció tud szórakozni, és ez bár egészen szemponttá vált a mai meséknél, még mindig nagyon kevés az ilyen.

 
qwertz   2018. 02. 24.

Egy kissé erőtlen lett úgy érzem. Persze egészen humoros és aranyos mese, de alapvetően már az eredeti angol cím a fura szójátékával sem sejtetett "jót" számomra. Ettől függetlenül kellemes kikapcsolódást tudott nyújtani, csak épp nem lépett túl az egyszer nézhető kategórián.

 
William Shakespeare szerelmi drámája után Arthur Conan Doyle detektívzseni figurája is megkapta a gyerekkompatibilis verzióját a Gnomeó és Júlia készítőitől. 65/100 több»
 

A Sherlock Gnomest az első résszel ellentétben már a Touchstone Pictures, hanem a Paramount és az MGM készítette.

(hp)
 

A Metro-Goldwyn-Mayer legutóbb tíz éve, 2008-ban rukkolt elő animációs filmmel (Igor).

(hp)
 

Matt Lucas 2018-ban két animációs filmhez is kölcsönözte a hangját, melyeket ráadásul egy hónapon belül mutattak be. A Sherlock Gnomes mellett a másik ilyen film a Nyúl Péter.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.