74% 218 szavazat
Gnómeó és Júlia

Gnómeó és Júlia

Gnomeo & Juliet
Filmadatlap
15
Vélemények (15)
27
Szereplők (27)
9
Képek (9)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Gabi89  

FILMINFÓ

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Rendező: Kelly Asbury
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2011.02.10.
 
2021.10.14 Gabi89

legújabb vélemény

A kerti törpék élete

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a 2011-es 3 D-s mese egy szép színes, jól kidolgozott mesevilágba repíti el a nézőket. A kis kerti törpék világába tekinthetünk be, ahogyan élik napjaikat, és közben a mindennapos csatáikat vívják egymással az örökös ellentétben élő "piros" és ,"kék" kerti törpék, nyulak, békák és társaik. A címéből már sejteni lehet, hogy a sztoriját honnan is kaphatta, ugyanis William Shakespeare Rómeó és Júlia című színdarabján alapul. Itt is arról van szó, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és hogy mindenre képesek az újdonsült szerelemesek egymásért. De mivel itt meséről van szó ugyebár, a vége ennek happy end, mert Gnómeonak és Júliának sikerül a "pirosakat és a kékeket" kibékíteni egymással, valamint ők is egybekelnek. Szórakoztató és cuki mese egyben.

2
 
2018.01.18 mamiéstöti2

Nagyon csalódott voltam miután megnéztem ezt a mesét, mert iszonyat unalmas és értelmetlen volt számomra.

0
 
2017.06.29 indingo

Már ezerszer feldolgozott történet, amiből most mesét csináltak, hogy a legkisebbekkel is megimerhessék a sztorit, ráadásul a főszereplők kertitörpék. Kicsit beteg, de helyes mese.

0
 
2017.12.10 Deku

Nálam betalált a közepébe ez a film, hibáktól nem mentes de azok elnézhetőek. Eszméletlenül tökéletes film lett rendben volt a film, a zenei aláfestések gyönyörűek és igazán hangulatos erőteljes a film egészen a végéig.

0
 
2019.07.25 Ms. Akárki

Elég gagyi egy feldolgozása a rómeó és júlia alaptörténetének, de végülis érthető. Így a megcélzott kisebb gyerekeknek is feldolgozhatóbbá válik a történet. Az animáció, a látvány nagyon rendben volt.

0

A film összbevétele 193 967 670 dollár volt (imdb.com).

#1