Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Gnómeó és Júlia (2011)

Gnomeo & Juliet
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Videók (2)

 
Gabi89   2021. 10. 14.

legújabb vélemény

2
A kerti törpék élete

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a 2011-es 3 D-s mese egy szép színes, jól kidolgozott mesevilágba repíti el a nézőket. A kis kerti törpék világába tekinthetünk be, ahogyan élik napjaikat, és közben a mindennapos csatáikat vívják egymással az örökös ellentétben élő "piros" és ,"kék" kerti törpék, nyulak, békák és társaik. A címéből már sejteni lehet, hogy a sztoriját honnan is kaphatta, ugyanis William Shakespeare Rómeó és Júlia című színdarabján alapul. Itt is arról van szó, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és hogy mindenre képesek az újdonsült szerelemesek egymásért. De mivel itt meséről van szó ugyebár, a vége ennek happy end, mert Gnómeonak és Júliának sikerül a "pirosakat és a kékeket" kibékíteni egymással, valamint ők is egybekelnek. Szórakoztató és cuki mese egyben.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

0

Nagyon csalódott voltam miután megnéztem ezt a mesét, mert iszonyat unalmas és értelmetlen volt számomra.

 
indingo   2017. 06. 29.

0

Már ezerszer feldolgozott történet, amiből most mesét csináltak, hogy a legkisebbekkel is megimerhessék a sztorit, ráadásul a főszereplők kertitörpék. Kicsit beteg, de helyes mese.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Nálam betalált a közepébe ez a film, hibáktól nem mentes de azok elnézhetőek. Eszméletlenül tökéletes film lett rendben volt a film, a zenei aláfestések gyönyörűek és igazán hangulatos erőteljes a film egészen a végéig.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Elég gagyi egy feldolgozása a rómeó és júlia alaptörténetének, de végülis érthető. Így a megcélzott kisebb gyerekeknek is feldolgozhatóbbá válik a történet. Az animáció, a látvány nagyon rendben volt.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Kicsit beteg mese. Az örök klasszikus Shakespeare szerelmi történetét kerti törtpék játsszák el. Jáj! Nekem ez feldolgozhatatlan és a törpéknek is gonosz fejük van.

 
kevelin   2018. 03. 07.

0

Shakespeare klasszikusát mindenki csak kosztümös filmben képes elképzelni. Bár születtek már modernebb megoldások, azonban szerintem mindegyik borzalmasra sikeredett. De valahogy ez a mese különösen jól mutatja be az eredeti történetet kellőképpen so... több»