Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
72%
Filmadatlap
 
33
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

Elég gagyi egy feldolgozása a rómeó és júlia alaptörténetének, de végülis érthető. Így a megcélzott kisebb gyerekeknek is feldolgozhatóbbá válik a történet. Az animáció, a látvány nagyon rendben volt.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Nagyon csalódott voltam miután megnéztem ezt a mesét, mert iszonyat unalmas és értelmetlen volt számomra.


 
indingo   2017. 06. 29.

Már ezerszer feldolgozott történet, amiből most mesét csináltak, hogy a legkisebbekkel is megimerhessék a sztorit, ráadásul a főszereplők kertitörpék. Kicsit beteg, de helyes mese.

 
Deku   2017. 12. 10.

Nálam betalált a közepébe ez a film, hibáktól nem mentes de azok elnézhetőek. Eszméletlenül tökéletes film lett rendben volt a film, a zenei aláfestések gyönyörűek és igazán hangulatos erőteljes a film egészen a végéig.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Kicsit beteg mese. Az örök klasszikus Shakespeare szerelmi történetét kerti törtpék játsszák el. Jáj! Nekem ez feldolgozhatatlan és a törpéknek is gonosz fejük van.

 
kevelin   2018. 03. 07.

Shakespeare klasszikusát mindenki csak kosztümös filmben képes elképzelni. Bár születtek már modernebb megoldások, azonban szerintem mindegyik borzalmasra sikeredett. De valahogy ez a mese különösen jól mutatja be az eredeti történetet kellőképpen so... több»

 
szd91   2015. 07. 26.

Ahogy a két kis kert népe harcol egymással a klasszikus Rómeó és Júlia adaptációban az egyszerűen fantasztikus. Ahogy néztem folyamatosan azon agyaltam vajon mikor elmegyek otthonról az én kertemben mi történik? :)