Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
24
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Nagyon csalódott voltam miután megnéztem ezt a mesét, mert iszonyat unalmas és értelmetlen volt számomra.

 
indingo   2017. 06. 29.

Már ezerszer feldolgozott történet, amiből most mesét csináltak, hogy a legkisebbekkel is megimerhessék a sztorit, ráadásul a főszereplők kertitörpék. Kicsit beteg, de helyes mese.


 
Deku   2017. 12. 10.

Nálam betalált a közepébe ez a film, hibáktól nem mentes de azok elnézhetőek. Eszméletlenül tökéletes film lett rendben volt a film, a zenei aláfestések gyönyörűek és igazán hangulatos erőteljes a film egészen a végéig.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Kicsit beteg mese. Az örök klasszikus Shakespeare szerelmi történetét kerti törtpék játsszák el. Jáj! Nekem ez feldolgozhatatlan és a törpéknek is gonosz fejük van.

 
kevelin   2018. 03. 07.

Shakespeare klasszikusát mindenki csak kosztümös filmben képes elképzelni. Bár születtek már modernebb megoldások, azonban szerintem mindegyik borzalmasra sikeredett. De valahogy ez a mese különösen jól mutatja be az eredeti történetet kellőképpen sok és jól időzített poénnal, amit a gyerekek is még be tudnak fogadni. Alig várom a következő részét.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.