Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
34%

Addams Family 3.: Jobb együtt, mint darabokban (1998)

Addams Family Reunion
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
Videók

Galéria (5)

Patrick Thomas
Tim Curry
Daryl Hannah
Tim Curry
Daryl Hannah
Daryl Hannah
Tim Curry
Carel Struycken
 
zeusz96 Nézhetetlen  2020. 03. 30.

legújabb vélemény

0
Ha szerreted az első 2 részt, ezt ne nézd meg

A folytatások nagyon kevés százalékban sülnek el jól. Itt is ez a helyzet csak még drasztikusabban. Az egész színészgárda lecserélése és a borzasztó animációktól is eltekíntve még a történet és a cselekmény is kb. Zs kategóriás.A színészek ripacssága még egy 5 éves gyereket sem szórakoztatna. Megpróbált az akkor új típusú vígjátékokhoz felnőni és innen-onnan elcsenve valamit bemutatni. De ezzel csak azt érték el, hogy teljesen elveszett az első két rész hangulata ahol már -már megértettük , sőt megszerettük a karakterek groteszk jellemét. De itt inkább csak nevetségesek. Sajnos senkinek nem tudom ajánlani. Nem szól semmiről, unalmas és fájdalmasan humortalan...

 
indingo   2019. 04. 27.

0

A szereplők lecserélésével egy paródia lett az egész, semmi köze ez előzőekhez. Borzalom.

 
HitGirl   2019. 10. 17.

0

Én alapjában véve nagyon szeretem az Addams Family filmeket, de ez a harmadik rész az előzőekhez képest csakugyan nagyon gyengére sikeredett. Egyáltalán nem hozta a koncepció eredeti hangulatát.

 
MiAzAki   2015. 05. 28.

0

Már elnézést, de Daryl Hannahnak egyszerűen nem állt jól Morticia szerepe, látszott rajta, hogy nem is igazán élvezi, csakúgy mint Tim Curry sem. Nem volt a karakterük olyan, amilyennek lenniük kellett volna. Sajnos nagyon gyenge ez a film.

 

Carel Struycken (Lurch) és Christopher Hart (Izé) az egyetlenek, akik az Addams Family mind a három részében szerepelnek.

(rbernadett)