Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71

Sabrina, a tiniboszorkány (1996)

Sabrina the Teenage Witch
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
doroffee   2016. 02. 15.

legújabb vélemény

Valószínűleg elfogult-vagyok, mert óriási Sabrina, a tiniboszorkány-fan vagyok... más valószínűleg kevésbé értékelné jóra ezt a filmet. Én örültem, hogy újra láthatom az egyik kedvenc tévésorozat-szereplőmet, bár ez a film nekem kicsit nélkülözte azt a fajta humort, amivel a sorozat operált... lehet, azért, mert ez egy kezdeti film volt. Hiányoztak belőle a varázslásos poénok és a színesebb képkockák. De attól még nagyon kedves, aranyos családi film.

 
olgaasFug   2016. 01. 04.

Annak ellenére, hogy a film egészen szórakoztató és könnyed, nem igazán fogott meg. Egy kicsit túlságosan is felejthető a sztori, de egy közös családi filmes délutánhoz pont ideális.


 
Jony Crash   2015. 05. 11.

Én annak idején imádtam a sorozatot, főként Salemet a beszélő macskát. Elképesztően poénos volt, és minden epizódra jutott valami. A film azonban sajnos nem igazán tudja hozni ezt, valahogy olyan lapos. Azért a rajongóknak érdemes megnézni egyszer, de félek, hogy másoknak is csak csalódást fog okozni. :(

Melissa Joan Hart
Beth Broderick
Caroline Rhea
Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart
Beth Broderick
Caroline Rhea
Melissa Joan Hart
Nate Richert
Melissa Joan Hart
Britney Spears
 

A Sabrina legjobb barátját alakító Michelle Beaudoin-t az első évad után kiírták a sorozatból, mivel a nézők nem voltak elégedettek az alakításával. Pedig ő volt az egyetlen színész, aki korábban szerepelt a Sabrina, a tiniboszorkány Tv film verziójában is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Britney Spears szerepelt a sorozat negyedik évad egyik epizódjában, amelyben elénekli a (You drive me) crazy című számát, amely egyébként Melissa Joan Hart 1999-es romkomjának, a Drive me crazy-nek a soundtrackjén található. A színésznő, aki jó barátságot ápolt az énekesnővel a videoklipben is szerepelt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sarah Michelle Gellar-nak felajánlották Sabrina szerepét, de ő inkább a Buffy, a vámpírok réme főszerepét vállalta el helyette.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.