Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Hanta boy (1997)

Liar Liar
Filmadatlap
 
27
Szereplők
18
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Jim Carrey
Jim Carrey
Jennifer Tilly
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey
Jim Carrey

Videók (2)

 
Képkockák   2022. 02. 21.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy szokásos Jim Carrey-film, amit szívesen megnéz az ember akár 20 év távlatából is, hiszen nagyon jól tudja, mi vár rá: némi önfeledt kacagás, egy kis komolyság és még egy kis romantika. A film története nagyon érdekes, talán pont erre refelektálv... több»

 
indingo   2019. 02. 03.

0

Mikor még Jim Carrey a fénykorát élte. Jó az alaptörténete és helyes poénokat vittek bele. Valóban érdekes lenne, ha csak egy napig mindenkinek igazat kellene mondani.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 19.

0

Olcsó,és gagyi poénok sorjáznak a filmben,és ezt a valamit,még Carrey sem tudja megmenteni.Olcsó,ízléstelen ripacskodás!Hamar próbálom elfelejteni.

 
Deku   2017. 11. 20.

0

Félelmetesen rossz lett és itt még jó pillanatok se voltak benne. Hihetetlen ez az egész. Elkeserítő alkotás lett. Az elejétől kezdve untatott ez a film, alig kapcsoltam be és már a végére kívánkoztam.

 
MoviesChris   2022. 02. 21.

0

Szeretem a 90-es évek vígjátékait. Megvan a maguk hangulata. A Hanta boy is rendelkezik ezzel. Mindezek mellett azt kell mondjam, régebben jobban tetszett ez a film. Mostani nézésnél valahogy jobban észrevettem a zavaró dolgokat is. Pl. túl sok a but... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

0

Ügyvéd aki nem hazudhat, ez a nap poénja. Nagyon jó vígjáték és mégis érzelmes a gyerekével való kapcsolata miatt főleg. Jim Carrey tökéletesen lavírozik a humor és a komolyabb témák mezsgyéjén mint mindig.

 
petraszab   2019. 04. 30.

0

Kicsit meseszerű, de szerethető történet. Jó alakítások és nagyon cuki a kissrác.

A film összbevétele 302 710 615 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a film volt Tom Shadyac és Jim Carrey második közös együttműködése, az Ace Ventura: Állati nyomozó című film után. 2004-ben újabb közös filmet készítettek, amely A minden6ó című film volt.

(LionelMessi10)
 

A film egyik korai jelenetében látható, hogy Fletcher órája 4 óra 20 percet mutat. Ez az elem gyakorta visszatér a hollywoodi filmekben.

(SódóGA)
 

Amikor Fletcher megállítja a repülőgépet, a bámészkodó utasok között Jim Carrey-t is ki lehet szúrni a tömegben.

(SódóGA)
 

Jim Carrey 20 millió dollárt kapott a szerepéért.

(SódóGA)
 

A jelenetben, amikor Fletcher összeveri magát, Jim Carrey tényleg verte a fejét a falba, így az ütődések hangját nem kellett utólag felvenni.

(SódóGA)