Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
13
Videók
Három király tesó - A szenteste grálja
Seth Rogen
Jillian Bell
Mindy Kaling
Lizzy Caplan
Joseph Gordon-Levitt
Seth Rogen
Anthony Mackie
Anthony Mackie
Joseph Gordon-Levitt
Seth Rogen
Joseph Gordon-Levitt
Anthony Mackie
Seth Rogen
 
indingo   2017. 10. 07.

legújabb vélemény

Fárasztó egy film, úgy érzi magát a néző, mintha ő is beszívott volna. Talán ha 2 jó poén volt benne, nem nagy eresztés. Seth Rogentől meg amúgy is rosszul vagyok.

 
dulkap   2016. 08. 26.

Dickens Karácsonyi történetének egy sajátos feldolgozása, bár tény, hogy csak az alapsztorit vette át halványan. Jópofa kis vígjáték, amiben vannak gyengébb és vannak jobb pontok. Seth Rogen karaktere zseniális, különösen a gombázás után. Sírva nevetős poénokat tol, de az egész filmre jellemző a jó hangulat és a jó poénok, bár inkább a második felében. Kicsit erőltetett a mondanivaló, de még elviselhető. Nekem tetszett és Michael Shannon megint zseni.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Jól szórakoztam a filmen, van benne néhány igen ütős poén.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Amerikában meglepően sikeres volt a film, én nem voltam elájulva tőle. A karácsonyi látvány adott neki egyfajta hangulatot és a története s jónak indult, de utána elő jött egy béna stílus ami nem jött be.

 
VFTS   2016. 08. 11.

A szokásos ivós-bulizós film. Ennél már láttam jobbat is ebben a témában. Az egyetlen jó rész a bál.

 
"Megtekintés: Könnyed szórakozás haverokkal. Meg a sör. Az kell mellé. Egy hét múlva úgy kisöprődik a fejedből, mintha ott se lett volna. Komoly!" több»

A film összbevétele 52 395 996 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet eredetileg 2015 december 11.-én mutatták volna be. Ezt előrébb hozták november 25.-ére, majd még ennél is korábban november 20.-án mutatták be.

(VFTS)
 

A limuzinban Isaac Ethan-t a valódi nevén Josephnek szólítja.

(VFTS)
 

Seth Rogen és Joseph Gordon-Levitt második közös munkája a rendező Jonathan Levine-nel a Fifti-fifti (2011) után.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.