Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

A Haunted House 2 (2014)

A Haunted House 2
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
dulkap   2017. 07. 24.

Sok mindent nem lehet elmondani a filmről. Marlon Wayans másfél órát üvöltözik, Jamie Pressly pedig még mindig dögös. És ennyi…

 
zsozsesz   2018. 01. 15.

Az előző részhez képest itt sem kapunk sokkal többet, sőt lényegében ugyan arra kaptafára készült, de mégis egy kicsit unalmasabb és erőltetettebb. Annabelle nagyon komoly volt! :) Szerintem igenis kellenek az ilyenfajta vígjátékok, remélem még sok horror paródia készül.


 
Doriss   2017. 08. 13.

JÓ néhány ismert horrort ismerhetünk fel benne, azonban nem sok jó mondható el a filmről. Néhány helyen túlzottan erőltetett. Egyszer nézősként jellemezném.

 
matynero   2015. 05. 16.

Borzalmas és primitív. És ezzel szinte mindent el is mondtam az egészről. Nem tudom kinek készítik ezeket a filmeket vagy, hogy egyáltalán van-e nézőközönségük. Egy biztos, szinte minden szempontból vállalhatatlan.

 
Gwen   2014. 12. 06.

Na, jó. Lassan le kéne már állni ezeknek a filmeknek a gyártásával. A Horrorva akadva koncepció azt hiszem, jó ideje kifulladt már. egyszerűen már nem viccesek. Ez a film is igazából kínos volt. Már-már el is szomorított.

Marlon Wayans


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.