Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom (2016)

Les Visiteurs: La Révolution
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
3
Videók
Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom

Galéria (9)

Alex Lutz
Ary Abittan
Christian Clavier
Jean Reno
Marie-Anne Chazel
Pascal N'Zonzi
Christian Clavier
Jean Reno
Christian Clavier
Jean Reno
Christian Clavier
Sylvie Testud
Alex Lutz
Ary Abittan
Karin Viard
Jean-Marie Poiré
Alex Lutz
Ary Abittan

Videók (3)

 
Crystaldeer   2020. 09. 24.

legújabb vélemény

1
Nekem ez a harmadik rész már nem ütött akkorát, mint az első kettő

Legfőképp azért mert már nagyon kiöregedettnek találtam a színészeket erre a szerepre, főleg Jean Reno karakterére nyomta nagyon rá a bélyeget. Christian Clavier ebbe is hozta a formáját, mint mindig, őt továbbra is imádtam, de valahol ez a film már nem ért el nálam akkora élményt, mint a korábbi részek.

 
HercegPeter   2017. 06. 11.

0

Talán jobb lett volna korábban lezárni a történetet. A poénok végig ugyanazok (a bűz és az ordibálás a két fő forrás). Nem sikerült újjal előállni. Én nagyon szeretem ezeket a filmeket, de itt már unalmas, hogy mindig ugyanaz a téma. Persze Reno és C... több»

 
Orosz István   2016. 05. 19.

0

Nekem kifejezetten tetszett, bár nem volt olyan jó mint az első kettő. De ha megnézzük az egy és a kettő sikere a modern technológia és a középkoriak meglepődöttsége adja. Itt ugye dúl a francia forradalom a puskán, és a fegyvereken kívül azért olyan... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

0

Nem hozta az első két rész színvonalát, de ettől függetlenül élvezhető volt. Hasonló poénokra kell számítani, mint amiket már megszokhattunk, de még mindig nevetünk rajta. Érdemes volt megnézni, el lehet szórakozni rajta.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

0

Kár már lehúzni nyúzni ennyi bőrt erről a szériáról. Rossz szájízt hagyott maga után ez a film. Unalmas és majdnem tönkretette azt amit az első két rész elért. A poénok is elcsépeltek és gagyik.

 
Norbi   2018. 07. 27.

0

Kicsit lankadt a film érdekessége a szememben, de azért így sem volt rossz, sőt meglepődtem, hogy milyen új fajta poénok is elhangzanak benne. Aki könnyen tud nevetni, annak bátran ajánlom a 3. részt is.

 
MMcFly2015   2016. 08. 29.

0

Kicsit becsapva érzem magam. 18 évet vártam a kedvenc - mára már klasszikusnak számító - vígjátékom folytatására, sőt inkább lezárására. Erre egy silány minőségű, inkább kínos, semmit mondó folytatást kaptam, aminek a vége jópofa fordulattal zárult, ... több»

A film összbevétele 18 552 314 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 506 005 forintot termelt. A hazai mozik összesen 26 114 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Jöttünk, láttunk , visszamennénk 3. részének alcíme eredetileg A terror volt, ám a 2015. november 13-i párizsi terrortámadást követően az alkotók jobbnak látták ennek megváltoztatását, így lett végül forradalom belőle.

(Bogi87)
 

A zenét ez alkalommal is, mint az első két részben Eric Levi szerezte.

(Bogi87)
 
Ilyen az, amikor egy filmes a saját sikersorozatát alázza meg, s vele együtt a nézőket is. 15/100 több»