Új francia vígjáték érkezett a hazai mozikba Arnaud Lemort rendezésében. Cikkünkben mindent egy helyre gyűjtöttünk a Családi vakáció - Irány Ibiza!-ról, amit érdemes tudnotok a premierfilmről! 

Philippe és Carol mindketten túl vannak egy rosszul sikerült házasságon, de most úgy néz ki, egymás személyében megtalálták az igazit. Carol két tinédzser gyermeke nincs elragadtatva a ténytől, hogy a kissé régimódi Philippe lesz a mostoha apjuk, ezért a férfinak mindent el kell követnie annak érdekében, hogy elfogadtassa magát. Még azt is bevállalja, hogy a gyerekek válasszák meg a nyaralás helyszínét, így esik a választás a buli fővárosára, a folyton pörgő és vibráló Ibizára. És hogy hogyan reagál egy konzervatív hatvanas fickó a folyton félmeztelenül bulizó fiatal lányokra, a kitartó kokain árusokra és a féktelen partikra? Hát beleveti magát a buliba!

A filmet Arnaud Lemort írta és rendezte (Családi vakáció - Irány Ibiza!), míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Christian Clavier, Mathilde Seigner, Frédérique Bel, Olivier Marchal, Joey Starr, Pili Groyne és Philippe Laudenbach

Íme 5 érdekesség a premierfilmről:

  • Arnaud Lemort hét év kihagyás után tért vissza a rendezéshez. A direktor ez idő alatt több projekttel is próbálkozott, de végül egyik sem jutott el a megvalósításig. "Egy filmesnél ez normális, néha négy, öt filmterved is a kukában végzi, de valóban sok idő telt el" - mondta.
  • A Családi vakáció - Irány Ibiza számos régi kollégát hozott össze. Mathilde Seigner és Olivier Marcha a Kenjétek csak anyátokra!-ban játszott együtt, de forgatott már közös filmet Joey Starr és Louis-Do Lencquesaing (Polisse), Christian Clavier és Frederique Bel (Bazi nagy francia lagzik, Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom), Bel és Starr (A Csodacsapat) valamint Seigner és Starr (Max) is.
  • A Családi vakáció - Irány Ibiza! Arnaud Lemort rendező harmadik vígjátéka a Tökéletes véletlen és a Depresszió és a haverok után.
  • Arnaud Lemort többször is nyaralt már Ibizán, így elmondása szerint igen otthonosan mozgott a forgatási helyszíneken.
  • Arnaud Lemort rendező elmondta, hogy az eredeti tervei alapján a történet arról szólt volna, hogy egy család útra kel Auvergne-be, ahonnan egy hűtőkocsiban hozták volna el a halott nagynénit. Ekkoriban találkozott Mathieu és Thomas Verhaeghe producerekkel, akik épp rendezőt kerestek új forgatókönyvükhöz. A producereknek tetszett az alapötlet, de a hulla már nem igazán, végül közösen gyúrták egybe az ötleteiket.

Hazai premierdátum: 2019.08.22.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: