Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Polisse
 
Charvi30   2019. 10. 13.

legújabb vélemény

Hát, ez nagyon ütősre sikeredett. Talán egy kicsit túlságosan is realisztikus, mivel ezt a hangulatot, szinte a minden napi életünkre is tudnánk vonatkoztatni. Ebben van az igazán nagy ütőereje a filmnek, még ha maguk az alakítások nem nagy szám egyik sem.

 
Berto49   2018. 07. 27.

A francia Rendőrség Ifjúságvédelmi Osztálya és azok munkájuk bemutatása eszméletlenül zagyva feldolgozásban. Rengeteg szereplő, számomra azonosíthatatlan és ellenszenves figurák. Tabutémák (gyermekmolesztálás, pedofília és egyéb borzalmas bűnügyek) s... több»


 
szucszoli   2018. 01. 13.

A hasonló tematikájú 2015-ös Spotlight-hoz viszonyítva én úgy érzem, hogy ennek a filmnek sikerült nagyságrendekkel magasabb és minőségibb színvonalon leszállítani nemcsak a pedofília témakörét. Nagyon erőteljesen érinti a szülő-gyerek, és tágabb tek... több»

 
Dracule   2015. 08. 21.

Egyszer bőven nézhető film volt, színészek a helyükön voltak. Azonban nem lett nagy eresztés. Amolyan egyszer megnézed, de többször nem nagyon vágysz rá fajta. A látványvilágra sincs panasz csak maga a film összességében nem fogott úgy meg .

 
Denisqoo   2015. 05. 25.

Már az első néhány perctől kezdve szinte érezhető, hogy ez egy nagyon különleges film. Én imádtam, pedig volt benne valami borzongtató. A sztori nagyon jól meg van írva és talán a kitartott feszültség az, ami nagyon bele tudja magát égetni az ember fejébe.