Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
25
Képek
3
Videók
Áldozat?
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

Nagyon beteg film, sajnálni tudom azokat az embereket akármelyik nemhez tartozzanak is akik azonosulni tudnak a főszereplővel.

 
HercegPeter   2018. 05. 29.

Az igazat megvallva, ennek a filmnek nem sok értelme van. Az elején még értem is, de aztán mégsem. Nem világos, hogy a nő miért viselkedik így. Van egy kis Szürke 50 árnyalata beütése. Van benne feszültség, de a sztori marhaság. Persze a magyar cím sokat megmagyaráz. Még addig talán érdekesnek is mondhatjuk, amíg ki nem derül, hogy ki a támadó, de aztán szerintem hülyeség az egész. Értem, hogy a nőnek bejött ez az erőszakolós dolog, de ezt akkor is lehet értelmesebben csinálni.


 
hsanya182   2017. 03. 07.

Igazából én nem bírtam továbbnézni, elég unalamas történettel bír. Főleg csajoknak ajánlom, akik sexuális kielégítetlenséggel küzdenek, perverzitásokkal, tehát tartós házasságban élő feleségeknek befutó lesz biztosan :D Barátnőmmel néztem, azt mondta elég szélsőséges a női főszereplő esete, igaz nagyon jó a színészi játék, meg odaszegezte őt a képernyő elé, mi lesz a vége, de szerinte is béna film...

 
Berto49   2017. 07. 17.
Mi a célja?

A főszereplő Isabelle Huppert, róla jut eszembe, hogy az Oscar itthoni éjszakáján kíváncsiságból belekukkantottam a közvetítésbe, többek között ő is ott álldogált a vörös szőnyegen, lárvaarca volt, és legalább 90 évesnek nézett ki, feszengve mutatta magát a kameráknak. Rettenetes látvány volt, de arra gondoltam, hogy a legtehetségesebb színésznők között van, mindent el tud játszani, talán ez a kép is csak puszta szerepjátszás. Vissza a filmhez: nem lettem sokkal okosabb, mivel teljesen érthetetlen előttem a film célja. Érdekes, meg végig leköti az embert, csak az a kérdés, hogy mit akar mondani. Egyetlen rokonszenves szereplője sincs, sőt az idióták gyülekezete. Michelle, a hősnő kikezd azza... több»

 
alexxx   2016. 06. 26.

Kedves és romantikus mozi, amiben némi nemi erőszakolósdi és egy kevés agyfelő fröccsenés is elfér. Verhoeven formában volt, és a színészek is nagyszerűek voltak.

Isabelle Huppert
Virginie Efira
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Christian Berkel
Vimala Pons
Isabelle Huppert
Alice Isaaz
Charles Berling
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Anne Consigny
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Arthur Mazet
Alice Isaaz
Anne Consigny
 
Végeredményben Verhoeven nem tör nagy babérokra, az Elle egy izgalmas kísérlet, bűnös szórakozás, amelyből mindenki olyan tanulságot von le, amilyet szeretne. Egyben pedig tökéletes darab azok számára, akik már ráuntak a bejáratott ízekre, de a markáns stílusú rendezők is taszítják őket.
8/10 több»
 

A film premierje a 2016-os Cannes-i Filmfesztiválon volt.

(hp)
 

Ezt a filmet jelölte Franciaország a 2017-es Oscarra a legjobb külföldi film kategóriában.

(hp)
 

Paul Verhoeven 10 év után tért vissza a rendezői székbe.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.