Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Túszjátszma
 
ZeroHero   2019. 10. 01.

legújabb vélemény

Gyenge. Szokasos tuszejtos film, a szokasos csavarokkal, aztan meg egy csavar, aztan meg egy es a vegen mar annyira nagy a kalajmajka, hogy elveszik a lenyeg. Nicholas Cage hozza a szokasosat, ami nem sok, Nicole Kidman szinten, igy aztan nem veletlen, hogy a film hatalmas bukas lett. Csinalj inkabb barmit abban a 90 percben, amig ezt nezned... Hidd el, jobban jarsz.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Az egyik legjobb Nicolas Cage film, nagyon tudom ajánlani mindenkinek, Nicole Kidman is remekül passzol a feleség szerephez ebben a csavarokkal teli történetben.


 
Bizsu82   2015. 04. 23.

Nagyon jó színésznek tartom Nicolas Cage-et, és ebben a filmben sem csalódtam benne, eredeti alakítást nyújtott. Érdekfeszítő a történet, izgalmas, engem lekötött.

 
Zénó   2017. 05. 14.

Láttam már néhány túszejtős filmet, ez kicsit más mint a többi, nem azt mondom hogy jobb, vagy rosszabb, hanem más. A két színész (Cage, Kidman) hozza a tőlük elvárhatót, azonban egy idő után kissé kavaros lesz a történet, ugyanis a szereplőkről kiderül, hogy mindenkinek van vaj a fején... Úgy érzem a rendező minél több csavart erőltetett bele a történetbe, ezzel alaposan, így olyan lett, mint a túldíszített karácsonyfa... Biztos lesz, akinek ez tetszik, nekem nem igazán... Cage átalakul benne Terminátorrá: több életveszélyes sérülés ellenére is saját lábán távozik a helyszínről :D

A film összbevétele 9 612 469 dollár volt (imdb.com).

 

A film gyártási költsége 35M $ volt, azonban az Egyesült Államokban mindössze 24,094$-t keresett és 10 nap után ki is vonták a forgalmazásból.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.