Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78

Parfüm: Egy gyilkos története (2006)

Perfume: The Story of a Murderer
Filmadatlap
 
31
Szereplők
21
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Eduardo   2020. 04. 03.

legújabb vélemény

Ez a film nem adott semmit, inkább csak elvett egy csomó időt, nem értem, hogy egyesek mit esznek az ilyen, nyomorult, sznob szarságokon.

 
Artemisia   2018. 04. 06.

Egyedi mondanivalóval rendelkező,erősen művészies, mégis cselekményes film. De szóról szóra,időrendi sorrendben követi a regény cselekményét, egyetlen új jelenetet sem tartalmaz, általában a párbeszédek is egyeznek a regénnyel, így aki olvasta a könyvet annak felesleges megnézni, és fordítva is, aki látta a filmet annak felesleges elolvasnia a könyvet. Nekem a könyv olvasása közben jobban megelevenedett a történet, úgyhogy azt ajánlom a film helyett.


 
indingo   2019. 07. 13.

Érdekes film. A története picit beteg és helyenként egészen gyomorforgató, de mégis érvezhető alkotás. Számomra a befejezés kicsit erőltetett volt.

 
Deku   2017. 08. 17.

A film tartalmát és a színészeket elnézve sokkal jobbat vártam mint amit kaptam. Bonyodalmas lett a történet és a végétől pedig sokkal többre számítottam.

 
MKristijan   2016. 10. 27.

Beteg egy történet, de mégis kalandos, fordulatos. Nem érzed annyira rossznak a dolgot mint amennyire kellene annak lennie. Hosszú volt, de úgy érzem megérte.

 
Színészi felhozatal, zene és megvalósítás szempontjából is kiemelkedő alkotásnak tartom, minden lelkiismeretfurdalás nélkül érdemel ki nálunk 10 pontból 9-et. több»

A film összbevétele 135 039 943 dollár volt (imdb.com).

 

A Laurát megformáló színésznő, Rachel Hurd-Wood csupán 16 éves volt a forgatás során.

(Bogi87)
 

A forgatókönyv és a filmzene elkészítése párhuzamosan zajlott, ennek köszönhetően a forgatás során már elérhető volt a zene, ami nagyban megkönnyítette a munkát.

(Bogi87)
 

Patrick Süskind 10 millió dollárt kapott azért, hogy megfilmesítik a történetét.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.