Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Cherry: Az elveszett ártatlanság (2021)

Cherry
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Tom Holland
Ciara Bravo
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Tom Holland
Ciara Bravo
Tom Holland
Joe Russo
Anthony Russo
Tom Holland
Tom Holland
Ciara Bravo

Videók (2)

 
LeRoly   2021. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Rettenetesen nagy csalódás volt, mindenkitől, akinek benne volt a keze ebben a filmben többet vártam. Nagy kár érte, pedig igen vártam, a trailer pedig kimondottan ígéretesnek is tűnt, de aztán... Ne pazaroljátok rá az időt.

 
spikeZ   2021. 05. 25.

a nap véleménye

0

Napjaink egyik feltörekvő színésze Tom Holland, szerintem irtó jól is hozza a szerepét ebben a filmben, jó látni, hogy másfajta szerepekben is megállja a helyét egy szuperhősén kívül. Szerintem mindenképpen érdemes belevágni, még akkor is, ha egy kissé nehézkesnek érezzük majd a cselekményt eleinte.

 
kmona   2021. 02. 23.

1

Ezt valahogy nem sikerült összerakniuk a Russóéknak, nagy kár érte, mert Holland most már többedszer mutatta meg, hogy sokkal többet tud, mint eljátszani Pókembert, és ezzel a játékkal megérdemelt volna egy erős filmet. Talán majd legközelebb... Csak miatta adok három csillagot.

 
klip   2021. 02. 27.

0

Ha leszámítjuk Tom Holland remek alakítását, akkor nem sok minden marad. Sajnos nagyon gyenge film, sokkal többre számítottam. Kihagyható, és egy szóval összefoglalva: csalódás.

 

A Netflix már a projekt korai szakaszában tárgyalásokat folytatott a film terjesztéséről.

(Artemisia )
 

A forgatás 2019. október 8-án kezdődött Cleveland Heightsben, Ohaióban.

(Artemisia )
 

Tom Holland 2019 márciusában tárgyalt először a Warnerrel a film főszerepéről.

(Artemisia )
 

Az első tervek szerint James Franco lett volna a film rendezője.

(Artemisia )
 

Joe Russo első rendezői projektje a Marvel-univerzumon kívül.

(Artemisia )
 
A háborúból visszatérő katonák társadalomba való visszailleszkedéséről és annak nehézségeiről nem először forgatnak filmet, klasszikusok közül a Forrest Gump, a Taxisofőr és a Rambo is foglalkozott a témával, sőt Spike Lee legutóbbi filmje, Az 5 bajtárs is felveti a problémát. Erre tesz próbát a Marvel Filmes Univerzum ismert rendezőpárosa, a Russo testvérek is a legújabb, Tom Holland főszereplésével készített filmjükben, amelyben mindemellett a drogfüggőség is kiemelésre kerül. A film azonban nem tud elég mélyre merülni a témáiban. több»
 
A Cherry lehetett volna valódi, csontig hatoló dráma, ám a mozi egyes részein nagyon jól működő érzelmi töltetet nem tudta konzisztensen végig kitartani. több»