Ijesztő és felismerhetetlen lesz Tom Holland az új filmjében, itt a képes bizonyíték (fotó)

A Bosszúállók: Végjátékkal nem csupán egy korszak ért véget az MCU történetében, hanem egyúttal a Russo testvérek is visszanyerték kreatív szabadságukat, hogy új dolgokba vághassanak bele, és azt csinálhassanak, amit csak akarnak.

Nem is kellett sokáig várni a Cherry előkészületeinek bejelentésére, amelyről lényegében csak annyit lehetett tudni, hogy egy háborús veterán poszttraumatikus szenvedéséről szól majd, amely végül bűnözői életmód felé sodorja majd. És arról persze már korábban is beszámoltunk, hogy Tom Holland játssza majd a főszerepet.

Nehéz egyelőre elvonatkoztatni, hiszen Holland szintén a Pókember filmekkel vált igazán ismerté a rajongók számára, így Peter Parker szerepe talán már most teljesen hozzánőtt, így talán nem is meglepő, ha a fiatal színész mindent megtesz majd, hogy eltávolodjon a karaktertől.

Ez persze nem egyedi példa, hiszern a Harry Potter filmek lezárása után, a főszerepet alakító Daniel Radcliffe egyből a sötét és komor A fekete ruhás nőben vállalt szerepet, Robert Pattinsonról pedig az Alkonyat után nem igazán lehetett hallani, hiszen rendre kisebb volumenű produkcióban vállalt megbízást, hogy végleg megszabadulhasson Edwardtól.

Visszatére aszonba a Cherry-re...noha a hivatalos premierdátum egyelőre továbbra sem ismert, mindenesetre kaptunk egy kiszivárgott jelenetfotót, amely garantáltan megalapozza majd a hangulatot a filmhez, és amely Tom Hollandot is egy egészen új oldaláról mutatja be. Várhatóan pedig a közeljövőben gyakrabban is hallunk majd a film munkálatairól.