Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

Ted (2012)

Ted
Filmadatlap
 
29
Szereplők
83
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Ted
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Jó a szöveg,és tetszik a maci is.Wahlberg is ok,de nekem iszonyatosan lapos!Amerikai tucatbaromság,ami a mai igényeknek megfelel,de nem nekem.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Seth MacFarlane legjobb eddigi filmje. Mark Wahlberg egyébként is nagy kedvencem, de hatalmas ötlet volt egy ilyen típusú filmbe is kipróbálni, amit azóta már többsoron is megismételt.


 
indingo   2017. 04. 15.

0

Mindenképpen egyedi, talán a Roger nyúl a pácban című filmben láttam hasonlót, hogy egy "mesefigura" lép a színre. Van egy stílusa a macinak, ami nagyon kedvelhető és jó a dumája is.

 
HercegPeter   2016. 12. 03.

0

Az egyik leginkább túlreklámozott és túldicsért film, amit valaha láttam. Szó se róla, nem rossz, de közel sem olyan jó, mint amire számítani lehetett a beharangozása alapján. Majdnem minden poént káromkodással akarnak elérni. Egyszer bőven belefér, ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

0

Már csak a villámdal miatt is érdemes volt elkészíteni ezt a filmet. A viccet félretéve mélyebb rétegeket feszeget ez a film, mint amit elsőre beleláthat az egyszeri filmnéző. Mennyire tudunk elszakadni a gyermekkortól? Mennyire visszük magunkkal azo... több»

 
Szilonka   2017. 10. 17.

0

Seth MacFarlane humorát nagyon szeretem, bár itt nem feltétlenül a FAmily Guyban megszokott stílus jött át. Szerettem a történetét és a maci karaktere óriási figura.

 
Edii   2015. 04. 22.

0

A végét leszámítva, ez a film nagyon gáz... A történet egy hatalmas baromság, és a poénok, azok nem poénok!! Csak is káromkodós, alpáriság, semmi több... Ted pedig, nekem az elejétől fogva unszimpatikus!

Galéria (20)

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

Videók (2)

A film összbevétele 549 368 315 dollár volt (imdb.com).

 

 A filmben kameó-szerepekben feltűnik Tom Skerritt és Ryan Reynolds is.

(LionelMessi10)
 

A bulin karaokézéskor Ted azt mondja: Nincs is olyan hangom mint Peter Griffinnek. Ezzel utalva Seth MacFarlane világhírű sorozatára, a Family Guy-ra és arra is, hogy MacFarlane adja Peter hangját a sorozatban.

(LionelMessi10)
 

A film összbevétele 323 millió dollár.

(LionelMessi10)
 

50 millió dolláros költségvetéssel készült a film.

(LionelMessi10)
 

Randy Marsh ezt a filmet nézi a tv-ben a South Park egyik részében.

(mamiéstöti2)
 

Az Universal Pictures stúdió 200. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A történet Bostonban játszódik, de amikor Ted elmegy egy boltba dolgozni, lehet látni, hogy a bolt táskáján az olvasható, hogy Best Yet Market. Ilyen bolthálózat viszont csak New Yorkban található.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Family Guy-ból állt össze a film főszereplőinek gárdája. Mila Kunis szinkronizálja Meg Griffint és Mark Wahlberg is kölcsönözte már a hangját a sorozatban kisebb-nagyobb mellékszereplőknek.

(Edii)
 

A Tedet eredetileg animációs sorozatnak tervezték.

(Edii)
 

Az E.T. filmre tesznek utalást, amikor John biciklizik, Ted a biciklikosarában ül és egy fehér lepőd visel a fején.

(Edii)