Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
82
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Ted
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Sokat vártam ettől a filmtől, mert a Family Guy imádom. Az alapötlet nem lett volna rossz, de az egész értelmetlen undormány pasis humorra van tele kb. Rendes helyzetkomikus mint a Family Guy-ban is csak elvétve akad. Az előzetesek alapján többet vártam.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Seth MacFarlane legjobb eddigi filmje. Mark Wahlberg egyébként is nagy kedvencem, de hatalmas ötlet volt egy ilyen típusú filmbe is kipróbálni, amit azóta már többsoron is megismételt.


 
indingo   2017. 04. 15.

Mindenképpen egyedi, talán a Roger nyúl a pácban című filmben láttam hasonlót, hogy egy "mesefigura" lép a színre. Van egy stílusa a macinak, ami nagyon kedvelhető és jó a dumája is.

 
HercegPeter   2016. 12. 03.

Az egyik leginkább túlreklámozott és túldicsért film, amit valaha láttam. Szó se róla, nem rossz, de közel sem olyan jó, mint amire számítani lehetett a beharangozása alapján. Majdnem minden poént káromkodással akarnak elérni. Egyszer bőven belefér, de ha kapcsolgatom a tévét és az egyik csatornán ez megy, valószínűleg tovább kapcsolok. Csalódás volt.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Már csak a villámdal miatt is érdemes volt elkészíteni ezt a filmet. A viccet félretéve mélyebb rétegeket feszeget ez a film, mint amit elsőre beleláthat az egyszeri filmnéző. Mennyire tudunk elszakadni a gyermekkortól? Mennyire visszük magunkkal azokat a szokásokat, amelyek a mieink voltak kiskorunkban és ez mennyire befolyásolja a jelenünket? Aki nem gondolkodni akar annak is kivételesen jó választás ez a film, hiszen a poénok ülnek a szereplők pedig kiválóan lettek castingolva.

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg

A film összbevétele 549 368 315 dollár volt (imdb.com).

 

 A filmben kameó-szerepekben feltűnik Tom Skerritt és Ryan Reynolds is.

(LionelMessi10)
 

A bulin karaokézéskor Ted azt mondja: Nincs is olyan hangom mint Peter Griffinnek. Ezzel utalva Seth MacFarlane világhírű sorozatára, a Family Guy-ra és arra is, hogy MacFarlane adja Peter hangját a sorozatban.

(LionelMessi10)
 

A film összbevétele 323 millió dollár.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.