Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
3
Videók
 
Yosihiro   2019. 10. 12.

legújabb vélemény

Füre Lépni szabad

A film lényege igazából nem domborodik ki. A "füvezést" teszi elötérbe ami igazából nem jó. Mint vígjáték talán megállná a helyét de az elcsépelt poénok néhol "túlpörögtek" Talán amit kiemelhetünk az a szerelmi kapcsolatok bemutatása amiben volt valami értelem de igazából ez sem bontakozott ki. Ha a vígjáték részét nézzük vannak hatalmas poénok lehet röhögni ugyan de valahogy az összhatás nem sikerült. A szereplök ezzel a forgatókönyvvel és a mutatott teljesítménnyel igazából nem érdemelnek két csillagnál jobbat. A történet ugyan ha mesélik jól hangzik de a mutaott játék annál gyengébb. Igazából nem tud a film egy olyan élvezetet adni ami arra sarkallna hogy megnézzem akár többször is egymás után talán egy évben egyszer :) Összességében a képi hatások közepesek a forgatókönyv is eléri a közepest míg a szereplök játéka már nem. A zenei aláfestés amit ki tudok emelni az jónak mondható. Igy kapunk egy közepes filmet ezt három csillaggal jutalmazom ennél többet nem ér. Üdv Yosi

 
hackerjulcsi   2018. 03. 29.

Ezt a filmet először a színészek hasonló állapotában láttam, de tiszta fejjel is ugyan annyira szétröhögtem magam mint az elsőn. Nincs kivétel ez egy örök marad számomra. Orvérzésig röhögni és csak fogni a hasunkat mert mást nem tehetünk! Mélysége nincsen, de Ő nem is akar itt csak társaság és a magassabb/úri közegben való baromkodás, mert mindenkiben megvan rossz gyerek még a professzorokban is. ikszdé


 
Rendszergizda   2018. 03. 19.

Átlagba jó poénok voltak benne bár néha túllőttek célon. Története átlagos vígjáték amibe van egy szerelmi szál és ebből adódó bonyodalom a film alapja. Sokat nem kell várni filmtől.

 
miklosvaridori   2017. 07. 02.

Elcsépelt film átlagon aluli rossz poénokkal, gyenge karakterekkel, sablonos, vacak dramaturgiával. Nem találtam semmi pozitívat a filmben vagy bármit ami megfogott volna.

 
tomvétsz   2016. 11. 07.

tényleg fergeteges, nagyon jól szórakoztam rajta. bárcsak én is így végezhettem volna el az egyetemet :P

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.