Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
28
Szereplők
47
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 06.

Nagyon kedvelem ezta filmet, van benne humor, abszurditás, megfelelő mennyiségű romantika, közben pedig érdekes filozófiai kérdéseket is feszeget. A '90-es évek egyik legjobb vígjátéka!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Számomra elég kesze-kusza, nem igazán látom az összefüggést egyes jelenetek közt, de tudom, hogy sok embernek tetszik.


 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyon vicces tudott lenni ez a film. Ezen kívül szerintem bőven akad neki mondanivalója is. Próbálkozhatunk bárhogy, hisz mindig van esély arra, hogy elszúrunk valamit hisz emberek vagyunk. Ezért kell talán más szemszögből megközelíteni a dolgokat. Remek választás egy unalmas délutánra.

 
Varga_Júlia   2018. 03. 16.

Remek film: az alaptörténet egyszerű, de nagyszerű, a rendezés okos, a színészek pedig... nem maradnak el mögöttük. Az a fajta film, amit tényleg érdemes többször megnézni, mert van annyira bájos és kedves, mint amennyire szórakoztató, és olyan finom kézzel nyúl a cinizmushoz, a depresszióhoz és a kilátástalansághoz, hogy egy pillanatig sem jut eszünkbe drámának hinni. A sci-fi és a romantikus filmek arányos elegye, amit Bill Murray úgy visz a hátán, hogy meg sem érzi a súlyát.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Nagyon imadom ezt a filmet! Messze veri néhány manapság kiadott,vagy moziban debütáló filmet. Nagyon szórakoztató,s vidám,enyhe romantikus szállal. Mar vagy 10x láttam,megsem unom.

Bill Murray
Bill Murray
Bill Murray
Bill Murray
Andie MacDowell
Bill Murray
Bill Murray

A film összbevétele 70 906 973 dollár volt (imdb.com).

 

Még maga a forgatókönyv író Harold Ramis se tudja ,hogy pontosan hány évet tölt Phil (Bill Murray) az időhurokban, ugyanis több félét nyilatkozott az évek során, elején még 10 évet mondott, de miután átgondolta ,hogy a magas szintű zongorázást ,jégszobrászatot, és francia nyelvet elsajátítani ennél sokkal több időt vesz igénybe végül durván 34 évet saccolt a filmbéli eseményeknek. 36 különböző napot a szemfülesek össze tudnak számolni.

(AngelCass)
 

A filmet nem Punxsutawney-ban vették fel, hanem az Illinois állambeli Woodstockban, amely város egyébként csak 45 mérföldre (kb. 72 km-re) taálható Bill Murray szülővárosától, Wilmette-től.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az "AFI 100 év" elnevezésű program részeként az Amerikai Filmintézet összeàllított 2000. elején egy listàt, (AFI's 100 Years…100 Laughs), amely minden idők 100 leghumorosabb filmjét àllítja rangsorba. A jelöltek között volt pl. bohózat komédia, akció-vígjáték, paródia, romantikus vígjáték, szatíra, fekete komédia, zenés vígjàték, stb. Jelen film a 34. helyen végzett a TOP 100-ban.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.