FRISSÍTVE: Úgy néz ki, megéri várni a készülő Netflix-sorozatra! Új fotók érkeztek a Wednesdayhez, de megérkezett az első magyar feliratos előzetes is.

Új fotók jelentek meg az Addams Family-sorozatról, melyeken Jenna Ortega mint Wednesday, Catherine Zeta-Jones mint Morticia, Luis Guzmán mint Gomez és Isaac Ordonez mint Pugsley látható. Nézd meg a képeket a galériánkban, míg a magyar feliratos előzetest idelent nétheted meg.

A sorozat egy detektíves, természetfeletti erővel átitatott történet, amely Wednesday Addams éveit mutatja be a Nevermore Akadémia diákjaként, ahol megpróbálja elsajátítani éledező pszichikai képességét, véget vetni a helyi várost rettegésben tartó szörnyű gyilkossági sorozatnak, és megoldani a 25 évvel ezelőtti gyilkossági rejtélyt, amelybe szülei keveredtek - mindezt úgy, hogy közben a Nevermore-ban új és nagyon kusza kapcsolatai között navigál.

Tim Burton a sorozat rendezője és executive producere. Christina Ricci, aki korábban Wednesday Addamst alakította az 1991-es Addams Family - A galád családban és az 1993-as Addams family 2. - Egy kicsivel galádabb a családban, szintén feltűnik majd a sorozatban Marilyn Thornhill szerepében.

A Wednesday egyelőre nem kapott premierdátumot, de még idén biztosan láthatjuk.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»