A legjobb sorozatok, amiket MOST nézhetsz az RTL+-on

RTL Plus néven elindult Magyarország legújabb streamingszolgáltatója, amelyen már most több ezer órányi tartalom, köztük filmek, sorozatok és további exkluzív megjelenések közül válogathatnak a felhasználók. Magyar szinkronos és magyar gyártású produkciók is helyet kaptak a kínálatban, egy listában pedig össze is gyűjtöttük a számotokra a legjobb magyar és külföldi sorozatokat.

A bőséges tartalomkínálat mellett az RTL Plus egy könnyen átlátható felhasználói felületet nyújt, hogy még egyszerűbben megtalálhasd a kedvenc sorozatod és filmed, de lássuk is egy kicsit részletesebben, hogy milyen produkciók közül is választhatsz.

Kétségtelen, hogy az idei év egyik legjobban várt sorozata a Zámbó Jimmy életét feldolgozó A Király című sorozat, amely már az első epizód után is rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, ugyanakkor helyet kaptak a kínálatban az RTL olyan korábbi nagysikerű produkciói, mint a Keresztanyu, a A mi kis falunk és a Drága örökösök. A platformon szintén elérhető a  Volodimir Zelenszkij főszereplésével készült A nép szolgája sorozat, a Bátrak földje, a Sisi című sorozat és Az újonc.

Ez viszont persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen a platform egyaránt nyújt tartalmat a legkisebbeknek és a fiatalabb korosztálynak egyaránt. A lenti listánkon található megjelenések adatlapjain minden hasznos információt megtalálsz az adott produkcióval kapcsolatban. Kellemes böngészést kívánunk!

#20

valóságshow

A vetélkedő során két csapat mérkőzik meg egymással, melynek négyfős tagjai között három ismert televíziós személyiség és egy civil személy található. A nyertes csapat... több»


Szereplők: Sebestyén Balázs
#19

84 Mocro maffia  (2018)

(1)

krimi

Fiktív krimisorozat a három legjobb barátról, Romanóról, Ceruzáról és a Pápáról, akik együtt jutnak el a kisstílű bűnözéstől a komoly bűncselekményekig. több»

#18

dráma

Az 1980-as években a Stern című német lap közzétette Hitler naplóját, amely betekintést engedett legmélyebb és legintimebb gondolataiba; nem sokkal később kiderült, hogy ezek... több»

#17

64 Nyolc tanú  (2021)

(1)

dráma | krimi | thriller

Amikor egy 10 éves kislányt elrabolnak a Természettudományi Múzeumból, a rendőrség 8 koronatanút hallgat ki, hogy kiderítsék az igazságot és megtalálják a lányt, mielőtt... több»

#16

dráma

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

A sorozat két családot követ nyomon a hollandiai vidéken, akik egy rejtélyes múltbéli baleset után ősellenségekké válnak. több»

#15

dráma

Egy szebb napokat látott kisváros hétköznapi hőseivel ismerkedhetünk meg, akik közösen harcolnak egy szebb jövőért, szembenézve a nyomorral, rasszizmussal és előíteletekkel -... több»

#14

NA Ki vagy te  (2022)

krimi

Krimisorozat, ami a mai fiatalok szemszögéből foglalkozik az álmokkal és problémákkal. Egy csoport mesterük segítségével próbálja megtalálni útját, de egyikük rejtélyes... több»

#13

88 Az újonc  (2018)

(7) (2)

akció | dráma | krimi | vígjáték

Netflix

A negyven éves John Nolan otthagyja kényelmes, kertvárosi életét, hogy Los Angelesben rendőrként dolgozzon. Be kell bizonyítania, hogy tud élni a második esély lehetőségével.  több»

#12

romantikus | vígjáték

HBO Max

Maya – hátrahagyva szakmai és magánéletét – Londonba utazik, hogy találkozzon régi barátaival. Megérkezve azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy mindannyiuk élete... több»

#11

52 Barátok közt  (1998)

(36) (7)

családi | dráma

TV-ben (RTL Gold, csütörtök 01:33)

A sorozatban megismerkedhetünk a Berényi családdal és mindennapjaikkal. Hétköznapi problémákkal és örömökkel szembesülnek, küzdenek meg. Zoltán egy épitőipari cég... több»

#10

83 A rendfenntartó  (2021)

(4) (2)

krimi

Egy krízisben szenvedő, erkölcsileg kompromittált sürgősségi betegellátó intenzív éjszakai műszakokkal néz szembe Liverpoolban, miközben igyekszik a fejét a víz felett tartani. több»

#9

40 Sisi  (2021)

(4)

dráma | történelmi

A sorozat Erzsébet királyné különleges életét követi nyomon. Modern, őszinte és autentikus nő volt. Történetét legközelebbi tanácsadói és bizalmasai szemszögéből... több»

#8

romantikus | vígjáték

Furcsa körülményeknek köszönhetően Serkannak és Edának úgy kell tennie, mintha jegyben járnának. Ami biztos, hogy nagyon sok komikus helyzetbe keverednek útközben. De lehet,... több»

#7

60 A nép szolgája  (2015)

(2)

politikai | szatíra | vígjáték

TV-ben (RTL II, csütörtök 01:33)

Egy vígjátéksorozat egy ukrajnai tanárról, akit megválasztanak Ukrajna elnökének. több»

#6

55 Drága örökösök  (2019)

(12) (11)

vígjáték

A sorozat egy család történetét meséli el, melynek tagjai elszakadtak egymástól, és Budapesten élnek. Nagypapájuk, aki Ökörapátiban lakott, halálát követően rájuk hagyja... több»

#5

35 Keresztanyu  (2021)

(3) (3)

dráma | krimi | vígjáték

TV-ben (RTL, csütörtök 01:33)

A Keresztanyu (Molnár Piroska), ismertebb nevén Róza mama egy csempész maffia vezére, aki csakhamar betölti a hetvenet. Az idősödő hölgy úgy dönt, hogy eljött az ideje annak,... több»

#4

48 Hotel Margaret  (2022)

(6) (1)

krimi | vígjáték

Egy tihanyi díjátadón történt lövöldözést követően nyomozás indul az eset kapcsán. Akcióval és humorral fűszerezett krimire számíthatnak a nézők, váratlan fordulatokkal. több»

#3

85 A mi kis falunk  (2017)

(45) (7)

játékfilm

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Pajkaszeg lakosait nevezhetnénk akár a falusi élet sztereotípiáinak, viszont egyedi tulajdonságaik és jellemhibáik szórakoztató és furcsa kalandokba sodorják őket. A... több»

#2

69 Bátrak földje  (2019)

(7) (1)

dráma

A sorozatban két rivális férfi, egy szolgálólány és egy bárókisasszony küzdenek a szerelemért. 1865-ben - a társadalmi viszonyoknak és elvárásoknak köszönhetően - ez nem... több»

#1

84 A Király  (2022)

(14) (11)

életrajzi

Az ikonikus magyar zenész, Zámbó Jimmy életén alapuló 10 részes sorozat. több»