Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50
Filmadatlap
 
109
Szereplők
33
Vélemények
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
kovcsa   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

x

szuper jó

 
indingo   2017. 04. 10.

Régen néztem, ezért adtam neki egy csillagot. Sok minden nem történik benne, hetekig rágódnak ugyanazon a dolgon. Kiváncsi lennék hány szereplője volt eddig a sorozatnak.


 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

A csúcson kellett volna abbahagyni, valamikor az első rész után. :D

 
Orosz István Nézhetetlen  2017. 07. 27.

Unalmas sz@r, ezzel untatják már több mint húsz éve a magyar népet, ideje lenne már levenni a képernyőkről,és valami értelmes műsort kitalálni, és azt vetíteni.

 
babsy88   2016. 08. 06.

LEgjobb magyar szappanopera, Berényi Miki legkeményebb karakter, sokáig néztem, de mára már meguntam.

 

A főcímdal Som Krisztián szerzeménye. Az első változatot Tisza Bea énekesnő adta elő. 2001-től a mára több változtatáson átesett főcímet Szatmári Orsolya és Som Krisztián énekli.

(thedarkman99)
 

„Sokkal jobban hasonlított egy traktorgyárra, mint egy filmstúdióra a Késmárk utcai épület, amikor először beléptem oda” – emlékszik vissza Szőke Zoltán.

(thedarkman99)
 

Volt pár szereplő váltás , de a legérdekesebb:mikor a régi Tilda (Erdélyi Tímea) bement a szobába és (Hopp!) az új Tilda (Szabó Erika) jött ki .

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.