Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
50
Filmadatlap
 
109
Szereplők
32
Vélemények
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 04. 10.

Régen néztem, ezért adtam neki egy csillagot. Sok minden nem történik benne, hetekig rágódnak ugyanazon a dolgon. Kiváncsi lennék hány szereplője volt eddig a sorozatnak.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

A csúcson kellett volna abbahagyni, valamikor az első rész után. :D


 
Orosz István Nézhetetlen  2017. 07. 27.

Unalmas sz@r, ezzel untatják már több mint húsz éve a magyar népet, ideje lenne már levenni a képernyőkről,és valami értelmes műsort kitalálni, és azt vetíteni.

 
babsy88   2016. 08. 06.

LEgjobb magyar szappanopera, Berényi Miki legkeményebb karakter, sokáig néztem, de mára már meguntam.

 
MP170506   2016. 02. 23.

Meg lehet nézni, de nem egy túl izgalmas sorozat, ha egy hónapig nem látjuk, akkor is tudni fogjuk, hogy hol is tart a történet. A színészek egyébként jók!

 

A főcímdal Som Krisztián szerzeménye. Az első változatot Tisza Bea énekesnő adta elő. 2001-től a mára több változtatáson átesett főcímet Szatmári Orsolya és Som Krisztián énekli.

(thedarkman99)
 

„Sokkal jobban hasonlított egy traktorgyárra, mint egy filmstúdióra a Késmárk utcai épület, amikor először beléptem oda” – emlékszik vissza Szőke Zoltán.

(thedarkman99)
 

Volt pár szereplő váltás , de a legérdekesebb:mikor a régi Tilda (Erdélyi Tímea) bement a szobába és (Hopp!) az új Tilda (Szabó Erika) jött ki .

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.