Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Anna (1985)

Anne of Green Gables
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Anna

Galéria (21)

Megan Follows
Megan Follows

Videók (1)

 
JRD   2022. 03. 23.

legújabb vélemény

3
A legjobb...

Kamaszként ezt a sorozatot nézve érett meg bennem a gondolat, hogy olyan tanár akarok majd lenni, mint amilyenné Anna lett. Tehát tagadhatatlan, hogy hatással volt rám ez a sorozat. A cserfes, okos, önérzetes, vöröshajú árva kalandjai mindenki szívébe belevéste magát. Egy igazán szerethető történet. Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

1
 
Fahéjgolyó   2016. 11. 07.

2

Nagyszerű sorozat, tökéletesen visszaadja a könyvsorozat hangulatát. Annyira kedves történet, hogy bármikor meg lehet nézni, nem fogjuk megunni. Megan Follows pedig elképesztő az összes részben, imádtam.

 
Nokedlee   2021. 03. 31.

1

Gyerekkorom óta imádom, csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Deku   2017. 08. 23.

2

Remekül adta a sorozat vissza a könyv minden pillanatát. Nagyon aranyos a főszála a sorozatnak és egyértelműen a karakterek remek színészeket kaptak magukhoz. Nagyszerű.

 

Annál a jelenetnél, amikor Marilla elmondja Anne-nek, hogy bocsánatot kell kérnie Mrs. Lynde-től Richard Farnsworth egyéb projektjei miatt nem lehetett jelen, így testdublőrt alkalmaztak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Gilbertet alakító Jonathan Crombie édesanyját Shirley Ann-nek hívják (míg a történetben a főszereplő neve Anne Shirley).

(ArpiHajdu és Réci )
 

A legelső jelenet, amit felvettek, az volt, amikor Anne és Marilla kézen fogva hazafelé sétálnak Mrs. Lynde-től, Anne teátrális bocsánatkérése után. Az utolsó pedig, amikor Mrs. Hammond beadja a lányt az árvaházba.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Katherine Hepburnt felkérték Marilla Cuthbert szerepére, ám ő visszautasította azt. A rokonát, Schuyler Grantet azonban beajánlotta egy szerepre, meg is kapta, így ő játszhatta Dianát a történetben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Mind az Anne-t megformáló Megan Follows, mind a Dianat játszó Schuyler Grant haját festeni kellett szerepeik kedvéért, hogy elérjék a kívánt hatást. Grantnek a valóságban rövid, világosbarna a haja, és Follows sem volt vörös.

(ArpiHajdu és Réci )