Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
94

Anna (1985)

Anne of Green Gables
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Anna
 
Deku   2017. 08. 23.

Remekül adta a sorozat vissza a könyv minden pillanatát. Nagyon aranyos a főszála a sorozatnak és egyértelműen a karakterek remek színészeket kaptak magukhoz. Nagyszerű.

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 07.

Nagyszerű sorozat, tökéletesen visszaadja a könyvsorozat hangulatát. Annyira kedves történet, hogy bármikor meg lehet nézni, nem fogjuk megunni. Megan Follows pedig elképesztő az összes részben, imádtam.

Megan Follows
Megan Follows
 

Annál a jelenetnél, amikor Marilla elmondja Anne-nek, hogy bocsánatot kell kérnie Mrs. Lynde-től Richard Farnsworth egyéb projektjei miatt nem lehetett jelen, így testdublőrt alkalmaztak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A Gilbert-et alakító Jonathan Crombie édesanyját Shirley Ann-nek hívják (míg a történetben a főszereplő neve Anne Shirley).

(ArpiHajdu és Réci )
 

A legelső jelenet, amit felvettek az volt, amikor Anne és Marilla kézenfogva hazafelé sétálnak Mrs. Lynde-től, Anne teátrális bocsánatkérése után. Az utolsó pedig amikor Mrs. Hammond beadja a lányt az árvaházba.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.