Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Briliáns barátnőm (2018-2020)

L'amica geniale
Filmadatlap
 
30
Szereplők
1
Vélemények
40
Képek
10
Videók

Galéria (40)

Videók (10)

 
philboy   2021. 11. 22.

legújabb vélemény

0

Nagyon művészi akar lenni és polgárpukkasztó, viszont kudarcot vall mindeközben. A nagyon hosszú jelenetek, amik csak a környezetet mutatják nem művésziek - unalmasak.

 

Nápolyi regények tetralógiáját 2016-ban kezdte el megjelentetni a Park Könyvkiadó. A Briliáns barátnőm és az Az új név története már kapható, a harmadik kötet, az Aki megszökik és aki marad idén novemberben kerül a könyvesboltokba, a befejező, negyedik kötet, Az elveszett gyermek története jövő év végére várható. (HBO)

(hp)
 

A 150 tagú stáb 100 nap alatt mintegy 20 000 négyzetméternyi díszletet épített a felvételekhez. A történet szimbolikus helyszínéül szolgáló környék megalkotásához 14 lakóház homlokzatát rekonstruálták, öt lakásbelsőt hoztak létre, továbbá egy templomot és egy alagutat is megépítettek. A kosztümrészleg 1500 kosztümöt gyűjtött össze, melyek jó része kifejezetten ehhez a filmhez készült. (HBO)

(hp)
 

A szereplőválogatás nyolc hónapon keresztül zajlott, a meghallgatásokon csaknem 9000 gyerek és 500 felnőtt vett részt Campania régió minden szegletéből. A castingon meghallgattak hivatásos és amatőr színészeket egyaránt, továbbá helyi iskolák tanulóit is. Két újoncra, Elisa Del Genióra és Ludovica Nastira esett a választás, hogy megformálják a két főhőst, Elenát és Lilát kislány korukban. (HBO)

(hp)