Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Bor, mámor, szerelem (2012)

Búrlivé víno
Filmadatlap
 
7
Szereplők
7
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
Gyuri49   2016. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Végre volt egy filmsorozat amit érdemes volt megnézni. Ahogy hallom (olvasom) néhány idióta miatt elképzelhető, hogy nem adja a következő évadokat a Story TV. Ez a sorozat hasonló mint amilyen valaha volt a Szomszédok című. Ez is igazából egy picit r... több»

 
juliS   2015. 05. 20.

0

Tiszta spanyol teleregény, azzal a különbséggel, hogy itt szlovákul beszélnek. Annyira próbálja másolni azt a világot, hogy az már ijesztő. Meg valójában miről is szól ez a sorozat? Nem tudom...

 
Mirci   2015. 12. 02.

0

Nekem végülis nem volt vele bajom, de nem fogom még egyszer megnézni. Azon viszont csodálkoztam, hogy nagy nevű színészek, mint Kramár hogyan adhatták egy ilyen elfuserált produkcióhoz a nevüket?!

 
anonym   2015. 07. 24.

0

Rettenetesen gyenge sorozat. Csak az első részt néztem végig és valami borzalom. Minden annyira mesterséges, olcsó, közhelyes benne, hogy biztosan nem leszek a legnagyobb rajongójuk. Mintha a Dallas-t és az Esmeralda-t olvasztották volna össze.

 
Gabikaa   2016. 06. 27.

1

szerintem jó kis sorozat .nekem tetszik :)

 
Ricardo Garcia   2016. 01. 01.

0

Jajj, de nagyon nem hiányzott a TV-képernyőre ez a langyi gagyiság! Nem elég, hogy a jelenetbeállítások rémesek, de dramaturgiailag és a forgatókönyvet tekintve is rémes, amit ezek itt összehoztak.

 
Twister   2016. 07. 10.

0

Legalább a színészek volnának jók ebben a sorozatban, de még ez sem mondható. Minden tekintetben gyenge; se sztori, se jó forgatókönyv, se normális párbeszédek. A szereplők buták és kaotikus egyéniséggel bírnak. Úgy rossz, ahogy van.

 

Ľuboš Kostelný egy őrült pszichopatát formált meg a sorozatban. Saját állítása szerint rettentően nehéz volt negatív figurát eljátszania.

(erare)
 

A sorozat készítői a teljes széria háromnegyed részéig hivatásos borászokat és szőlőműveseket alkalmaztak a hitelesség kedvéért.

(erare)
 

A sorozat negyvenedik epizódjában a gyerekek a Bor, mámor, szerelem egy korábbi részét nézik a TV-ben.

(erare)
 

A színész Jakub Lorencovič (Juraj Petransky) kénytelen volt távozni a sorozatból, miután melegpornós múltjára fény derült.

(erare)
 

A bort céklalével helyettesítették a színészek poharában.

(erare)