Bor, mámor, szerelem (2012)

Búrlivé víno

Gyuri49   2016. 12. 08.

Végre volt egy filmsorozat amit érdemes volt megnézni. Ahogy hallom (olvasom) néhány idióta miatt elképzelhető, hogy nem adja a következő évadokat a Story TV. Ez a sorozat hasonló mint amilyen valaha volt a Szomszédok című. Ez is igazából egy picit r... több»

juliS   2015. 05. 20.

Tiszta spanyol teleregény, azzal a különbséggel, hogy itt szlovákul beszélnek. Annyira próbálja másolni azt a világot, hogy az már ijesztő. Meg valójában miről is szól ez a sorozat? Nem tudom...

Mirci   2015. 12. 02.

Nekem végülis nem volt vele bajom, de nem fogom még egyszer megnézni. Azon viszont csodálkoztam, hogy nagy nevű színészek, mint Kramár hogyan adhatták egy ilyen elfuserált produkcióhoz a nevüket?!

anonym   2015. 07. 24.

Rettenetesen gyenge sorozat. Csak az első részt néztem végig és valami borzalom. Minden annyira mesterséges, olcsó, közhelyes benne, hogy biztosan nem leszek a legnagyobb rajongójuk. Mintha a Dallas-t és az Esmeralda-t olvasztották volna össze.

Gabikaa   2016. 06. 27.

szerintem jó kis sorozat .nekem tetszik :)

Ricardo Garcia   2016. 01. 01.

Jajj, de nagyon nem hiányzott a TV-képernyőre ez a langyi gagyiság! Nem elég, hogy a jelenetbeállítások rémesek, de dramaturgiailag és a forgatókönyvet tekintve is rémes, amit ezek itt összehoztak.

Twister   2016. 07. 10.

Legalább a színészek volnának jók ebben a sorozatban, de még ez sem mondható. Minden tekintetben gyenge; se sztori, se jó forgatókönyv, se normális párbeszédek. A szereplők buták és kaotikus egyéniséggel bírnak. Úgy rossz, ahogy van.

Ľuboš Kostelný egy őrült pszichopatát formált meg a sorozatban. Saját állítása szerint rettentően nehéz volt negatív figurát eljátszania.

(erare)

A sorozat készítői a teljes széria háromnegyed részéig hivatásos borászokat és szőlőműveseket alkalmaztak a hitelesség kedvéért.

(erare)

A sorozat negyvenedik epizódjában a gyerekek a Bor, mámor, szerelem egy korábbi részét nézik a TV-ben.

(erare)

A színész Jakub Lorencovič (Juraj Petransky) kénytelen volt távozni a sorozatból, miután melegpornós múltjára fény derült.

(erare)

A bort céklalével helyettesítették a színészek poharában.