Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Edii   2015. 09. 28.

Tanulságos történet, de nem sok újat mondott. Viszont nem unatkoztam rajta és persze az édes gyerekek miatt is megérdemli a négyest.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Nem tudom miért kell minden férfit ilyen fogyatékosnak és életre képtelennek ábrázolni. A sorozat közhelyes és kiszámítható, néhol egy-egy jól elejtett poénnal.


 
Lonka   2017. 07. 29.

A kilencvenes évek sorozatait idézi a film, ahol inkább a párbeszédeken van a hangsúly a történet maga minimális. Nem veszítve vele semmit az ember, ha kihagyja.

 
SzFa   2017. 11. 25.

Elég gyengécske sorozat, olyan Disney channeles. Nem valami életszerű, a poénok nem rosszak, de a színészi játék és történet elég snassz. A díszlet elég jó, olyan amerikás.

 
Evcsi95   2018. 07. 11.

A célját elérte, vicces. Néha bugyuta is, meg unalmas is ez a kit is szeretek vonal. Egy-egy részt kihagyva is pontosan lehet tudni, hogy hol is tart a történet.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.