Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80

Tara alteregói (2009)

United States of Tara
Filmadatlap
 
60
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
Csillagpor   2019. 03. 31.

legújabb vélemény

Izgalmas sorozat. Érdekes belegondolni, hogy egy többszörösen hasadt személyiségű ember ugyan hogyan tud összetartani úgymond egyedül egy normálisan funkcionáló családot. Tara és a személyiségei nagyon érdekesek, izgalmasak és sokszor bajosak. A célja az egész sorozatnak, hogy kiderítsék, Tara hogyan lett ilyen, és a családjára milyen hatással van folyamatosan. Egyszer mindenképpen érdemes nekiugrani, mert sajnos csak két évadot élt meg.

 
Edii   2015. 09. 17.

Borzasztó jó hangulatú és kellemes kisugárzású az egész sorozat atmoszférája, viszonylag jó poénokkal és remek drámai részekkel. A végére minden karaktert megszerettem ebben a színes felhozatalban, bár eleinte Charmaine az agyamra akart menni.


 
Bogi   2016. 04. 30.

Na ez aztán tényleg nagyon jó sorozat. Nagyon sajnálom, hogy Magyarországon szinte nem is ismerik, még csak hallani sem hallottak róla sokszor az emberek. Próbálom mindenkinek mindig ajánlani, mert egyszerűen ezt látni kell. Plussz a meleg szál miatt amúgy is favorit:) Aranyos párok vannak benne. Izgalmas sori

 
K.bogi   2016. 07. 21.

Eszement jó sorozat. Izgalmas, érzelmes és okos sorozat, ami nagyon fontos. Tanulni lehet belőle. És ráadásul az elsők között jelenítette meg a meleg tinédzser kapcsolatok nehézségeit és fájdalmait. Elismerést érdemel ez a sorozat mindenképpen mert fejleszti a mai generációkat a saját nyelvükön.

Pamela Reed
Toni Collette
Toni Collette
Rosemarie DeWitt
Keir Gilchrist
Toni Collette
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.