76% 49 szavazat
Mindazonáltal

Mindazonáltal

Algoissjiman
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
23
Szereplők (23)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Ellenállhatatlan vonzerő és flörtölés egy osztálytárstól rávesz egy cinikus, kiábrándult egyént, hogy belemenjen egy barátságba extrákkal.

(Hupka Adrián)

Rendező: Ga-Ram Kim
Forgatókönyvíró: Jung Seo, Jung Won
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2021.06.19. | Netflix (2021.08.29.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2023.11.12 Idknw

legújabb vélemény

Nabit az Alkonyatban szereplő Bella karaktéhez tudnám hasonlítani, rideg, távolságtartó, elutasító, alig beszél, mégis minden férfi odáig van érte, bármit megtesznek, ő mégis hálátlan és semmibe veszi a tetteiket. Nagyon nem volt szimpatikus karakter... Több

0
 
2022.04.14 zsena

Pillangó-szerelem: Ahol láttalak, ott fogok belédszeretni újra

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mivel imádom Koreát, a nyelvüket is, így nem kérdés nálam soha, hogy koreai sorozatokat is eredeti hanggal nézem. Itt se volt ez másképp, emiatt is szeretem a Netflixet, mert a mesterséges intelligenciával ellátott ajánlójuknak köszönhetően tele van ... Teljes kritika

2
3
 
2022.03.03 JRD

Aranyos szirup...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A koreai Netflix sok romantikus történetet prezentált az elmúlt időszakban. Vannak rosszabbak, vannak jobbak, és vannak rohadt jók is. Ez egy átlagos történet, aranyos, szirupos, romantikus, amolyan könyvben született ponyvaregény romantikus háziasszonyoknak a szerelemről. Szerethető karakterek, érdekes koreai hagyományok és erkölcsök, és szerelem minden mennyiségben. Sokak szerint barátság extrákkal. Valóban. Az elején. De azért, mint minden ilyen vattacukros történetben, feltűnnek a mélyebb érzelmek is. A lényeg ebben az esetben a szórakoztatás, és nem a mondanivalója. Noha elfilozofálhatunk arról, hogy egy koreai közegben, egy koreai merevebb világban egy ledérebb kapcsolat vajon milyen lehet. De könnyed szórakozásnak remek. Csajos pizsibulikhoz tökéletes választás! Szóval, filmre fel, csajok, és jó szórakozást!

1
 
2021.08.30 doktorfaust

A karaktereknek semmi személyiségük, elég unalmas az egész és szerintem helytelen üzenetet közvetít a párkapcsolatokról.

0