Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Mindazonáltal (2021)

Algoissjiman
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
zsena   2022. 04. 14.

legújabb vélemény

3
Pillangó-szerelem: Ahol láttalak, ott fogok belédszeretni újra

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mivel imádom Koreát, a nyelvüket is, így nem kérdés nálam soha, hogy koreai sorozatokat is eredeti hanggal nézem. Itt se volt ez másképp, emiatt is szeretem a Netflixet, mert a mesterséges intelligenciával ellátott ajánlójuknak köszönhetően tele van ... teljes kritika»

2
 
JRD   2022. 03. 03.

1
Aranyos szirup...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A koreai Netflix sok romantikus történetet prezentált az elmúlt időszakban. Vannak rosszabbak, vannak jobbak, és vannak rohadt jók is. Ez egy átlagos történet, aranyos, szirupos, romantikus, amolyan könyvben született ponyvaregény romantikus háziasszonyoknak a szerelemről. Szerethető karakterek, érdekes koreai hagyományok és erkölcsök, és szerelem minden mennyiségben. Sokak szerint barátság extrákkal. Valóban. Az elején. De azért, mint minden ilyen vattacukros történetben, feltűnnek a mélyebb érzelmek is. A lényeg ebben az esetben a szórakoztatás, és nem a mondanivalója. Noha elfilozofálhatunk arról, hogy egy koreai közegben, egy koreai merevebb világban egy ledérebb kapcsolat vajon milyen lehet. De könnyed szórakozásnak remek. Csajos pizsibulikhoz tökéletes választás! Szóval, filmre fel, csajok, és jó szórakozást!

 
doktorfaust   2021. 08. 30.

0

A karaktereknek semmi személyiségük, elég unalmas az egész és szerintem helytelen üzenetet közvetít a párkapcsolatokról.