Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Ifjúságom története (2020)

Chungchungirok
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
JRD   2022. 02. 28.

legújabb vélemény

0
Nem a legfényesebb csillag a koreai sorozatok egén, de még így is van mondanivalója...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A dél-koreai modellek, színészek világa más, mint a számunkra megszokott. De bizony itt is jelen van az intrika, a zsarolás, a vesztegetés és mások tönkretétele, kihasználása... A férfi főszereplő egy fiatal modell. Az ő pályafutásának egy részét követhetjük nyomon. Jóképű, magas, szexi és állatira le van égve. A nagy áttörés elkerüli (természetesen hogy miért, az is kiderül menet közben). "Riválisa" egyik gyerekkori barátja, aki gazdag családba születve a pénz révén lényegesen gyorsabban tör fel a modellek, majd később a színészek világában. Itt is menet közben ismerkedhetünk meg a szereplők életének főbb állomásaival. Megvallom, a filmet nézve úgy éreztem, hogy a férfi és női főszereplő nem illenek össze. (Számomra a férfi főszereplő erőteljesebb homoszexuális kisugárzása néha zavaró volt egy hetero szerelmi kapcsolatban, de ez nem vont le vonzerejéből a szinte kölyökarcú főszereplőnek.) A sorozat betekintést nyújt abba a társadalmi rendszerbe, ahol egy nincstelennek sokkal nehezebb elérnie becsülettel, tartással a kitűzött célt, mint annak, aki pénzesnek születik. De vajon ha van pénzed, akkor biztos, hogy befutsz? Ha szegény vagy, akkor esélyed sincs arra, hogy híressé válj? Ha kitartasz az elveid mellett, akkor is felkerülhetsz a legnagyobbak közé? Két "kasztból" való ember szerelme beteljesedhet? Egy kissé vontatott sorozat, de ezt leszámítva aranyos.

 
Zsombi   2020. 11. 05.

0

Remek színészekkel előadott gynege történet, amiben bőven lett volna még potenciál. Van némi hiányérzetem, mert enm elég mély vagy csavaros a történet.

 
Remes982   2020. 10. 31.

0

Amit az előzetes alapján gondoltam, az mind benne van. Kicsit giccses, kicsit lassú meg gyerekes, de istenem, olyan jó lenne egy ilyen világban élni.

1
 
MethMan   2020. 10. 08.

0

Igzalmas témát feszeget, ami nem csak a kpop énekeseit, hanem a fiatal színészeket is érinti, és milyen jó, hogy erről egy nagyobb nyilvánosságot kapott mű is beszámol!