86% 60 szavazat
Mindig csak előre

Mindig csak előre

Run On
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
7
Szereplők (7)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

A sorozat egy szerelem történetét dolgozza fel Ki Szun-Gyeom (Im Si-Wan) és Oh Mi-Joo (Shin Se-Kyung) között. A fiú sikeres sportolónak indult, viszont kilépett a csapatból, és sportügynökként folytatja karrierjét. A lány filmfeliratokat fordít, első találkozásuk után úgy érzi,… Több


Rendező: Jae-Hoon Lee
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2020.12.16. | Netflix (2021.02.10.)
 
2023.07.16 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Kedves életszagú történet, a főhős ügyefogyottságával. Akár lehetne unalmas is,mert nem történnek benne nagy dolgok, de nekem mégis tetszett.

0
 
2022.03.30 JRD

Romantika minden mennyiségben

Igazi könnyű romantika, szirupos epizódokkal. Menthetetlen romantikus énem egyi nagy kedvence, így csakis elfogultan tudok róla írni. Amikor tele a t*köd a munkával, az emberi hülyeséggel, vagy csak úgy ejtőznél egyet... nos, akkor jó választás arra, hogy kiragadd magad az életből, és kissé elkalandozz romantikus lelked távoli vizein ezzel a sorozattal. Szirup minden mennyiségben. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

1
 
2021.02.10 mártilány

Jó kis k-drama, ha valaki bírja az ilyet: tonnányi érzelem, kicsi klisék és nagy alakítások. Nagyjából semmi meglepő nincs benne, csak színtiszta és habkönnyű romantika.

1
 
2021.01.07 valaja

Ebben a sorozatban nem történik ám túl sok minden, azzal igazán nem lehet vádolni, de tény, hogy ennek a levésnek igazán megadják a módját, ahogy azt már egy jó koreai tartalomtól megszokhattuk.

0