88% 84 szavazat
A nulláról kezdve

A nulláról kezdve

From Scratch
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
31
Szereplők (31)
104
Képek (104)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy amerikai nő beleszeret egy szicíliai férfiba, miközben Olaszországban tanul .

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Attica Locke, Tembi Locke
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.10.21. | Netflix (2022.10.21.)
 
2023.10.17 Klauka89

legújabb vélemény

Szájhúzással álltam neki ennek a sorozatnak, mert gondoltam, jaj, még egy főzős műsor. Tudok főzni, néha szeretek, néha nem – nem ezen megy el a sztori, de a túl konyhatudományos történethez nem volt kedvem, sokfélét láttam már. Számomra egyáltalán ... Több

0
 
2022.10.24 szemtelen

tele szívvel

Nem is tudom, honnan kezdjem, de biztosan állíthatom, hogy ez a szerelmi történet remek érzékkel készített, pokoli érzelmes és romantikus volt, tombol a szenvedély, és mély a szomorúság. Hihetetlen, hogy mit élsz át a tv fotelben ülve vagy a kanapédon fekve. Lino és Amy szerelmi története a megpróbáltatások sorozata, tele van érzelmekkel, mindenkit személyesen megérint. Fantasztikus főszereplők, fenomenális mellékszereplők, elképesztő kémia, élvezetes zene, bámulatos ételek. A nulláról kezdve igaz történet, amely Tembi Locke From Scratch: A Memoir of Love, Sicily and Finding Home című könyvén és emlékiratokon alapul. Ez egy rendkívül impozáns sorozat, és nem csak a gyönyörű beállítások miatt. Ez egy fenséges történet, tele szívvel. Mindenképpen meg kell nézni, mert szavakkal nem lehet leírni azt a brutális munkát, amit az alkotók végeztek. Soha el nem felejthető film.

2
 
2023.02.07 cynicalrealist

Két csillagról kezdve

Sokáig nem szerettem ezt a sorozatot – a mélypont kétségkívül a 2. epizód volt –, olyannyira, hogy már túl voltunk a felén, amikor még mindig azt mondtam, hogy ezt a nyűglődést el lehetett volna intézni egy kétórás filmben. Az 5. rész után azonban elkezdett „kinyílni” a történet, és rá kellett jönnöm, hogy ezt a szép és szomorú történetet csak ilyen lassan lehetett elmesélni. A szereplők a helyükön vannak, remek alakításokat látunk, nincs olyan, aki kilógna, túljátszana vagy kevesebbet hozna a szükségesnél. Az emberi, társadalmi üzenetek is átjönnek, a készítők nem tolnak semmit az arcunkba, ránk bízzák a fontos gondolatok feldolgozását. Külön pont jár azért, hogy 2022-ben az alkotók nem gyengültek el, és nem erősítették fel harsányra a rasszok és kultúrák együttélésének problémáit, hanem azt is a történetnek és a fő mondanivalónak rendelték alá. Összességében le a kalappal a sorozat, a szereplők és alkotók előtt.

0
 
2022.11.02 Alexa

Nem egy átlagos romantikus film

Aki azt hiszi, egy unalmas romantikus filmet fog nézni, az meg fog lepődni. Bár az alaptörténet egy új szerelemmel indul, de végigkísérhetjük a saját és családjuk életének alakulását is. Gyönyörű dráma, amely az élet minden területét lefedi. A szülőkkel való kapcsolatok, az önmegvalósítás, kulturális különbségek, közös fejlődések és kudarcok, család szerepek és az önzetlen szeretet: mindent megélhetünk a szereplőkkel. Megható és roppant mély érzelmeket ábrázoló sorozat, de cseppet sem giccses. Mindamellett igaz történet, és remekül megcsinálták a sorozatot. Azt olvastam, hogy az írónő testvére segített a forgatókönyvírásban - aki elvileg ezzel foglalkozik főállásban-, talán ezért is lett ennyire hiteles és őszinte az egész sorozat. Mert a valós életben átélt tapasztalásokat tudták átvinni a filmvászonra.

0
 
2022.11.14 Idknw

Nagyon szép kis történet, a stábnak sikerült egy igazán jó színészcsapatot összeszednie, hatalmas összhang van mindenki közt. Micsoda ételek, micsoda helyek, és milyen szép nyelv az olasz!

0
 

A sorozat Tembi Locke bestseller emlékiratai alapján készült.Szerző: indingo

#1
A vezércsel
2020
Hol nézheted: Netflix
A másik út
2020
Hol nézheted: Netflix
A Nagy Fehér Főnök
2022
Hol nézheted: RTL+
Hihetetlen
2019
Hol nézheted: Netflix
Ez minden, amit tudok
2020
Hol nézheted: HBO Max
Mellékhatás
2020
Hol nézheted: RTL+
Terápia
2012
Hol nézheted: HBO Max
Bátrak földje
2019
Hol nézheted: RTL+
Fülledt utcák
2017
Hol nézheted: HBO Max
A rezidens
2018
Hol nézheted: Disney+