Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (október 17-23)

A következő héten is számíthatunk néhány jól irányzott premierre a Netflixtől. Többek között egy sorozatra, ami a Notre-Dame székesegyházban bekövetkezett tűz történetét meséli el, valamint bemutatja az eset következményeit, illetve Paul Feig rendezésében is érkezik egy fantasy-film, ami a mesebeli hősök világába kalauzol el minket. Ezen kívül Zoe Saldana is felbukkan, ám ezúttal nem zöld földönkívüliként, hanem gyengédebb, emberibb szerepben. Minden premier elérhető lesz egy kattintással a weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen Netflix-előfizetés szükséges.

#6

akció | animáció | kaland

Netflix

A japán mitológia furcsa isteneivel és szörnyeivel teli világban az egyik teremtmény szabad szellemű lánya, Onari elhatározza, hogy a legendák hatalmas hőseinek nyomdokaiba lép,... több»

Az Oni: Egy viharisten története egy 3D stop-motion hibrid animációs fantasy sorozat, amelyet Daisuke "Dice" Tsutsumi készített a Netflix számára. A különböző japán népmesék által inspirált sorozat Onari történetét meséli el, aki elindul azon az úton, hogy a népmesék egyik hősévé váljon, és megvédje békés faluját a titokzatos oniktól. A produkciót a Tonko House megbízásából a Megalis VFX és a Dwarf Studios készítette.
#5

dráma

Netflix

A film a Notre-Dame-székesegyházban 2019. április 15-én éjszaka történt eseményeket követi nyomon, és azt, hogy az milyen hatással volt az ott dolgozó tűzoltókra és az egész... több»

A Lángba borult Notre-Dame egy francia drámasorozat a párizsi Notre-Dame-székesegyházat 2019. április 15-én ért tűzvészről. A sorozatot Hervé Hadmar rendezte Olivier Bocquet és Hervé Hadmar forgatókönyve alapján. Végül a Cheyenne Federation és a Netflix France koprodukciójából valósult meg.
#4

krimi | vígjáték

Netflix

Egy sikertelen rablás után a három tolvajból álló, megfoghatatlan banda: Zuza, Kinga és Alicja egy csendes idősek otthonában rejtőzik. Miközben a rendőrség a nyomukban van, a... több»

A nyolc epizódból álló bűnügyi vígjáték - "A zöld kesztyűs banda" - három megfoghatatlan, nemes tolvaj: Zuza (Magdalena Kuta), Kinga (Malgorzata Potocka) és Alicja (Anna Romantowska) története, akik egy sikertelen rablás után egy csendes idősek otthonában bujkálnak.
#3

akció | dráma | kaland

Netflix

A Birodalomban nevelkedett barbár élettörténete folytatódik, akinek a szívében súlyos ellentétek harcolnak egymással. több»

Először 2020-ban debütált a Netflixen a német sorozat, amely egyben az első olyan eredeti sorozat volt a streamingszolgáltatótól, amelyben latinul beszéltek. Az epikus történelmi dráma most visszatér a második évaddal.
#2

88 A nulláról kezdve  (2022)

(9) (1)

dráma

Netflix

Egy amerikai nő beleszeret egy szicíliai férfiba, miközben Olaszországban tanul . több»

A memoár alapján (amely bekerült a New York Times bestsellerlistájára) készült történet egy szicíliai szakácsba beleszerető nőről szól, aki külföldön tanul Firenzében. Végül az Egyesült Államokba költöznek, de egy váratlan rákdiagnózis felforgatja az életüket. A főszerepekben Zoe Saldana, Eugenio Mastrandrea, Danielle Deadwyler és Keith David látható.
#1

akció | dráma | fantasy

Netflix

A hősök és gonoszok iskolájában kezdődik minden tündérmese. Sophie és Agatha mindig is a legjobb barátok voltak, ezúttal viszont egy tündérmese két ellentétes oldalán... több»

A Netflix következő nagy fantasy-dobása lehet ez a film, ami Soman Chainani regénysorozatán alapul. A Paul Feig rendezésében készülő film két különcről szól, akik ráadásul a legjobb barátok, és együtt kerülnek egy varázslatos iskolába. Az új film főszereplői Charlize Theron, Kerry Washington, Laurence Fishburne, Michelle Yeoh, Ben Kingsley és Patti LuPone.