Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Jelenetek egy házasságból (2021)

Scenes from a Marriage
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
4
Videók

Galéria (5)

Oscar Isaac
Oscar Isaac
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Jessica Chastain
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Jessica Chastain

Videók (4)

 
dandelion1983   2022. 11. 07.

legújabb vélemény

1

Egyelőre a könyvet még nem olvastam, így semmi elvárásom nem volt az alkotással szemben. Kissé nehezen indul be, az első két részben még nem mennek annyira mélyre, akkor még nehezen tudunk azonosulni a két szereplővel. Az érzelmek nagyon széles skálá... több»

 
FelhasznaLOVEn   2021. 10. 01.

2

Brutális és imádom. Oscar Isaac annyira szexi. Ki hagy el egy ilyen pasit? Aaa!

1
 
Zombie   2021. 09. 14.

1

Az eredeti svéd film adaptációja - jól sikerült és szinte képről képre ugyanaz, már-már ijesztő mértékben.

 
Dan   2021. 09. 12.

0

Túldramatizálták és szerintem túl komolyan veszi magát a sorozat. Nekem nem igazán tetszett, szerintem nem fogom befejezni.

 

A forgatás októberben kezdődött 2020-ban, New York városában. Azonban novemberben két hétig kényszerszünetet tartottak, miután két főt a stábból pozitívan teszteltek koronavírusra.

(Hupka Adrián)
 

Oscar Isaac párját eredetileg Michelle Williams alakította volna, viszont nem tudta elvállalni a munkát. Ezért a színész jó barátjának, Jessica Chastainnek szólt, aki végül elvállalta a szerepet. A film a két színész második közös munkája. Az első 2014-ben az Egy durva év volt, ahol szintén házaspárt alakítottak.

(Hupka Adrián)
 
Ingmar Bergman. Ez így, önmagában egy teljes mondat, amely alany mellett rejtett állítmányt, tárgyat és számos határozót rejt magában. Az HBO úgy döntött, itt az ideje feleleveníteni az egyik legszemélyesebb alkotását, amely kihívásra nem is választhatott volna alkalmasabb alanyt a sokat bizonyított Hagai Levinál. több»
 
A miniszériának keretes szerkezetet biztosítva a rendező az utolsó jelenetben újra kilépteti főszereplőit a felvételből, és általuk a kulisszák mögé vezeti nézőit, miközben örök érvényű igazságot tár a szemünk elé; bár utunk során lehet ember és ember kapcsolatában elválaszthatatlan kötelék, a történet végén mindenkinek egyedül kell a saját öltözőjébe visszatalálni, megbirkózva a két legnagyobb ellenséggel, önmagával és a magánnyal. több»