Közösség

Vélemény:

80 Mindazonáltal

(2021)

Engedd szabadon a pillangóidat

Br623   2025.12.06 07:46
0

Na-Bi egy olyan lány, amilyennek mindenkinek valamilyen szinten lennie kellene. Összehozza a sors egy igazi szoknyapecérrel, a sráccal, aki nem jár senkivel, aki többeket csak a tűzben tart, hogy ha unatkozik, legyen kit előkapnia. Na-Bi bár mindezt tudja, mégis belemegy, hogy elcsábítsa a sràc, de van egy pont, amikor már tudja, hogy ő is csak rab lett és szenved, ki kell szabadulnia. A sorozat címe nagyon találó. Igazából inkább azt jelenti, hogy DE. Tudom, hogy kihasználsz, de… Tudom, hogy nem leszel a barátom, de… mégis veled akarok lenni. A pillangó ebben a sorozatban sok mindent jelképez. Na-Bi neve is pillangót jelent. A fiú pillangókat tart otthon, csakúgy mint a barátnőit, azokat sem engedi szabadon. Számomra az a jelenet, amikor állnak az esőben és Na-Bi kiadja a sràc útját, annyira jól eső volt. Végre megkapta, ami jár neki, valaki nem hagyta, hogy kihasználja csak úgy. Nem mondom, hogy nem drukkoltam nekik, mert tetszett közöttük a kémia, de örültem volna, ha a másik srácot választja. Igazából ez a srácnak egy olyan csaj, aki végre megváltoztatja, aki rádöbbenti, hogy mit érez a másik fél, akinél fordult a kocka és ő szenved. Szerintem szépen összehozták, érdekes volt.