Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

A rendfenntartó (2021)

The Responder
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Martin Freeman
Martin Freeman
Martin Freeman
Martin Freeman
Martin Freeman

Videók (2)

 
Greta   2022. 05. 07.

legújabb vélemény

0
Liverpool nem a Paradicsom

Remek alakítások, feszültség, realitás. Van némi humora, de nem vidám. Egyetlen gyengéje, hogy a vége már kicsit filmesen könnyedebbre sikerült, a való életben nem ilyen egyszerűek a lezárások és elvarrások. Úgy látom, sok filmnek a befejezés a rákfenéje, kevés köztük a telitalálat. Nagyon tetszett a drogos lányt alakító színésznő és az együgyű haverját játszó színész párosa, tökéletesek voltak. A történet izgalmasan tárulkozik fel, a tanulságok nem laposak vagy erőltetettek, az egész nagyon átérezhető. Olyan, amiről lehet aztán beszélgetni a többiekkel.

 
zoltyah   2022. 04. 05.

0
Egy igazán angolos film...

Egy igazán angolos film... s ez honnan állapítható meg... talán onnan, hogy nem giccses, annál inkább a valót tükrözi. Nincsenek túljátszva a szereplők, és a felesleges, úgymond kantár szöveg sem jellemzi, hogy most én vagyok a jani stb... mint ami amúgy is jellemzi általában a halivudi akciófilmeket. Szóval amit mutat a film, inkább a valóság, ezért is szeretem a BBC-filmeket, mert élet van benne. Tévedés ne essen, mert szeretem az amcsi filmeket, de azért van különbség. Szóval A rendfenntartó egy remek film, és Martin Freeman helyett nem is tudnék másvalakit elképzelni, mert nagyon hitelesen teszi a dolgát. Guy Ritchie-rajongóknak inkább ajánlom, mint egy pókemberes generációnak, szóval punkosan vehemens, s mégis vannak benne drámai fordulatos, cselekményes történések. S mindezt összegezve egy erős nyolcas egyelőre...

 
entercode   2022. 01. 28.

0

Érdekesen bemutatja, hogyan hathat egy ember mentális állapotára a rendőrmunka. Az egyetlen probléma, hogy nem éreztem realisztikusnak, hogyan képes rendőrként funkcionálni ilyen problémákkal.

 
bajczar.fm   2022. 01. 27.

0

Vidámságra ne számítsatok ettől, de Martin Freeman karrierjének legjobb alakítására, és egy izmos, sötét sztorira annál inkább. Ott lesz az év legjobbjai között, ezt már most megmondom!

 

A forgatókönyvet író Tony Schumacher maga is rendőr volt Liverpoolban, saját élményei inspirálták az alkotásban.

(Greta )
 

Faye McKeever és Martin Freeman már korábban dolgozott együtt az A Confession (2019) című produkcióban.

(Hupka Adrián)