Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#1

animáció

Rövid animációk kisgyerekeknek, egyenként 3 perces részekkel, amelyekben egy csapat krumpli énekel és mutatja meg a világot a legkisebbeknek. több»

#2

animáció | kaland | vígjáték

Egy fiatal méhecske, Maya elhagyta kaptárát, hogy felfedezze a természet szépségét és rejtelmeit. Miközben felfedezi a rétet, ahol él, találkozik más ott élő rovarokkal, kedvére... több»

#3

akció | dráma | krimi

Szimatolónak hívják. Hihetetlenül éles szaglás büszke tulajdonosa, olyan dolgokat tud meg az emberekről érzékszerve révén, amelyeket mindenki legszívesebben megtartana magának. több»

A legelső sorozatgyilkos
#4

dráma | krimi | thriller

Egy sorozatgyilkos kihasználja a média érdeklődését a gyilkosságok iránt, manipulálja áldozatait, a rendőrséget és a médiát, és a gyilkosságokat médiaszenzációvá teszi. több»

#5

dráma

Netflix (2022.12.14.)

Érzelmes utazás a hetvenes évek színes Lengyelországába, ahol a film független nőket mutat be, akik a saját szabályaik szerint élnek, és szembeszállnak a társadalmi tabukkal. több»

#6

valóságshow

Netflix (2022.12.16.)

Egy eddig soha nem látott táncverseny egy szörnyes csavarral, amely színes, globális színpadot biztosít a tánc iránt szenvedélyesen érdeklődőknek. A versenyzők szerethető és... több»

Katica – Boldog órák
#7

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

Magyar zenés szórakoztató műsor. Lemezbemutató koncert. több»

World Top Model
#8

TV-ben (SuperTV2, csütörtök 01:33)

Magyar szórakoztató műsor. több»

Rajzötletek
#9

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Dobj egy marék lencsét egy papírlapra, és rajzolj formákat anélkül, hogy hozzájuk érnél! több»

Go Jetters – A nagy méhrablás
#10

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Boldog Méhek Világnapját! A GoJet Akadémia megünnepli a mézgyűjtő méhek csodálatos mesterségét, ennek apropóján rendeznek egy mézversenyt. Akinek a méze a legfinomabb lesz, ő... több»

#11

dráma | musical

Disney+ (2022.12.02.)

Candela, egy fiatal nő, aki egy logisztikai vállalatnál dolgozik, miközben álmait kergeti, hogy énekesnő legyen. Élete egy este megváltozik, amikor egy nemzetközi lemezcég vezetője... több»

The Parent Test
#12

családi

Ali Wentworth komikus és Dr. Adolph Brown szülői szakértő a szülőkkel beszélgetnek arról, hogyan neveljük a gyerekeinket, miközben a 12 család különböző helyzeteken megy keresztül. több»

Rendező: Brian Smith

#13

NA Grails  (2022)

dokumentum

Ebben a hatrészes dokumentumfilmben nyomon követhetjük Earl Cooper és Olajuwon Ajanaku történetét, akik Morehouse College egykori golfbajnokaiként létrehozták az Eastside Golf... több»

Rendező: Hannah Storm

#14

valóságshow

Minden epizódban a pékeknek hihetetlen cukrászati alkotásokat kell készíteniük, amelyek olyan szeretett Seuss-figurákhoz kötődnek, mint a Macska a kalapban és még sokan mások. több»

#15

dráma | vígjáték

Netflix (2022.12.13.)

Egy tehetségkutató cég ügynökei megküzdenek az erős személyiségekkel és az irodai nehézségekkel, miközben boldoggá teszik híres ügyfeleiket. több»

#16

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Michael Kelly és Karen O’Donohoe lépésről lépésre mutatják meg nekünk, hogyan termesszünk zöldségeket magaságyásokban és tartóedényekben. Az egyes epizódok középpontjában... több»

#17

TV-ben (RTL Klub, csütörtök 01:33)

A halálosan beteg Kevser élete legrosszabb döntését hozta, amikor hozzáment a rendkívül gazdag Kűrűmlű ház egyik tagjához. Ugyanis kisfia, Yusuf a kegyetlenségéről ismert Yaman... több»

#18

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A láthatatlan vonal, ami összeköt minket. A keleti 15. hosszúsági fok. -50 és +50 Celsius fok között egyesíti a Föld klímazónáit. Helyek és emberek, amik és akik nem is lehetnének... több»

Változnak az idők – Dred 2022
#20

zenés

TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

A műsor a múlt és a jelen dalait ötvözi. Lehetőséget nyújt arra, hogy nosztalgiázhassunk, múltat idézzünk, emlékezünk és bepillantást nyújtsunk a jelenbe. A műsorban egy-egy... több»