Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#1

NA Glória  (2021)

dráma | thriller | történelmi

Netflix (2021.11.05.)

A 60-as években, a hidegháború csúcsán, Glória de Ribajeto falucskájában Joao Vidal elvállal néhány kockázatos kémküldetést, amelyek megváltoztathatják Portugália és a világ... több»

#2

NA The Line  (2021)

krimi

A modern hadviselésben a jó és rossz közötti határ elmosódott. A dokumentumfilm a háború erkölcsi kétértelműségét vizsgálja egy konkrét eset segítségével. 2018-ban egy... több»

#3

NA Mindig Jane  (2021)

dokumentum

Amazon Prime Video

Jane Noury New Jersey-ben él a családjával, és mint minden tini, igyekszik egyensúlyozni a barátai, szülei és az iskola között. Nem könnyű a mai világban transgender fiatalként... több»

#4

NA Harlem  (2021)

vígjáték

Négy jó barát úgy dönt, együtt megvalósítják az álmaikat, miután befejezték a főiskolát. több»

#5

történelmi

Egy antológia-szerű sorozat, amely egyes részeiben bemutatja az emberjogi aktivistákat és a nőket, akik a mozgalom mögött álltak. több»

#6

Elérkezett az idő, hogy Nev átadja a kamureg stafétát Julie Adenugának és Oobah Bullernek, miközben igyekeznek a végére járni néhány átverésnek Angliában. több»

#7

NA Ragdoll  (2021)

thriller

Nyomozók próbálják kibogozni a rongybabás gyilkos esetét, aki 6 embert gyilkolt meg, és az áldozatokat összevarta egy groteszk alakzatba - innen nyerve a nevét. több»

#8

NA A klub  (2021)

dráma | vígjáték

Netflix (2021.11.05.)

Matilda, a volt elítélt egy klubban dolgozik az 50-es években lányával, Rasellel. Próbálja helyrehozni a dolgokat a lányával, és megszabadulni Fistiktől, egy bajkeverőtől. A klub egy... több»

#10

kaland

Padma Lakshmi visszatér és bemutatja az egyedi étkezési hagyományokat, amelyek a különféle bevándorló kultúrákat jellemzik, mint például a koreai újév Los Angelesben, vagy kubai... több»

#11

dráma

Néha egy katasztrófa csak egy hajszálnyira van a boldogságtól. Négy fiatal nő Berlinben a boldogságot keresi egy olyan világban, ahol a sötétség és a fény közel esnek egymáshoz. több»

#12

dokumentum | zenés

Natti Natasha, reggaeton szupersztár mesél a családjáról, kapcsolatairól és arról, mi minden szükséges, hogy valaki a latin zene csúcsán maradjon. Mindeközben pedig próbál... több»

#13

vígjáték

Két különc férfi története, akik napjaikat vágányok és nyílt mezők mentén töltik, remélve, hogy detektoraikkal mesés kincsre bukkanhatnak.   több»

#14

NA Űrkutyák  (2021)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix (2021.11.18.)

Genetikailag módosított kutyák indulnak küldetésre az űrben, hogy új otthont találjanak az emberiségnek, mivel a Föld veszélyben van. több»

#15

animáció | családi

Beep. Boop, Bing, Bang és Bo közösen tanulják a zenei ábécét az A betűtől kezdve az M-en keresztül egész a Z-ig. több»

#16

animáció | vígjáték

Netflix (2021.11.17.)

Egy képregényrajzoló Rómában, és a lelkiismerete, ami egy tatu formájában jelenik meg, visszatekintenek a művész életére és a döntésekre, amiket hozott. Felbukkan volt szerelme és... több»

#17

krimi

Netflix (2021.11.04.)

A sorozatban olyan bűnügyekkel ismerkedhetünk meg, melyeket sorozatgyilkosok követtek el, és betekintést nyerhetünk a nyomozók fáradságos és helyenként hátborzongató munkájába,... több»

Szereplők: JJ Holoubek, Lisa Jones

#18

A sorozatban Mary Berry felfedezi Anglia kulináris művészetének történelmét a leggazdagabb főúri kastélyokon és nemesi birtokokon keresztül. több»