Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Keep Breathing
#1

dráma | kaland | thriller

Amikor egy kisrepülőgép női utasával a fedélzetén lezuhan a kanadai vadon közepén, a túlélőnek meg kell küzdenie a természettel. több»

#2

NA Santa Evita  (2022)

életrajzi

Eva Perón 1952-ben bekövetkezett halála után megismerhetjük holttestének olykor már-már szürreális sorsát, ahogy évtizedekig várta a temetést. több»

#10

animáció | vígjáték

Netflix (2022.07.20.)

Egyetlen démon sincs biztonságban, hiszen Bogdan Boner, az alkoholimádó, autodidakta bérelhető ördögűző újabb ötletes, obszcén és halálos tettekkel tér vissza. több»

Rendező: Bartosz Walaszek

Szereplők: Bartosz Walaszek

Táncpercek
#11

NA Táncpercek  (1999)

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Néprajzi műsor. több»

Rendező: Sztanó Hédi

#12

dráma

Apple TV+ (2022.08.12.)

Egy New Orleans-i kórház intenzív osztályának orvosai és ápolói küzdenek a betegekért a Katrina hurrikán idején, amikor a létesítmény 5 napig áram nélkül marad. több»

#13

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2022.07.15.)

A történet megtörtént eseményeken alapul. Egy 60 éves édesanya úgy dönt, újra megtalálja a szerelmet Lányai azonban ennek nem annyira örülnek. több»

#14

74 Alba harca  (2021)

dráma

Netflix (2022.07.15.)

Események visszafordíthatatlan láncolata kezdődik el, amikor néhány férfi megerőszakol egy fiatal lányt. Alba a tengerparton ébred az eset után és semmire sem emlékszik az... több»

#15

akció | dráma | krimi

A sorozat Lana Washingtont, egy tapasztalt tűzszerészt követ nyomon, aki a fővárosi rendőrségnél dolgozik. több»

#19

fantasy | thriller

Egy szigorúan titkos szervezet története, amelynek célja a tömeges kihalás megelőzése, és amely képes visszafordítani az időt. több»

Ősi építmények
#20

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Machu Picchu híres inka romvárosa egy kiterjedt régészeti lelőhely és településrendszer része. A régészek a legkorszerűbb tudományos vizsgálatokkal derítik fel az azonos nevű... több»