Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Új sorozat adatlapok

A Windsorok magánélete
#2

dokumentum

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Több, mint 70 évvel ezelőtt új uralkodó lépett trónra a brit királyi családból, a fiatal II. Erzsébet. A királynőnek szüksége lett volna a királyi család támogatására, azonban... több»

Tornászcsillagok
#3

dokumentum

TV-ben (Da Vinci, csütörtök 01:33)

Kövesd a jövő tornászcsillagait, ahogy egyre feljebb másznak a ranglétrán! Legyen az a Brit Országos Bajnokság vagy az Olimpia, ezek a tornászok nagy célokat tűztek ki maguk elé. De... több»

Vad brazil partokon
#4

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Brazíliában az Atlanti-óceán vize egy csodálatos, több mint nyolcezer kilométer hosszú – hol homokos, hol szigetekre bomló, hol meredélyes, sziklafalakkal szegélyezett – partvonalat... több»

Be Massive Horizon
#5

zenés

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A Metha által vezetett idén 20 éves Be Massive az ország egyik legismertebb elektronikus zenei party sorozata, melyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés... több»

Afrika a magasból
#6

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

Pillantson Afrika népére, városaira és természeti csodáira, mint azelőtt soha. Új magaslatokba emelve kameráinkat, segítünk, hogy egy friss szemszögből vehessük szemügyre a Föld e... több»

Szereplők: Nimmy March

Autók megmentői
#7

dokumentum

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Kövesse Derek Bierit, amint felkutatja Amerika múltjának elhagyott autóit, és újra üzemképessé teszi őket, hogy visszatérjenek az utakra. több»

#8

romantikus | vígjáték

Apple TV+ (2023.05.24.)

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. több»

Ütemmutató
#9

zenés

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. több»

#10

dokumentum | kaland

Disney+ (2023.04.22.)

Az elefántok gazdag érzelmi életükkel és a világban való szinte természetfeletti módon való tájékozódásukkal régóta csodák és rejtélyek forrása. több»

Race Across The World
#11

dokumentum

Öt utazó pár száguld Londonból a Távol-Keletre repülőjegy-foglalás, költségvetés és okostelefon nélkül. több»

#12

valóságshow

Netflix (2023.04.28.)

Ken Goldin és hozzáértő csapata vezeti az izgalmas aukciókat ebben a sorozatban, amely egy vezető, ritka gyűjteményekre specializálódott aukciósház belsejébe enged betekintést. több»

#13

romantikus | vígjáték

Netflix (2023.04.20.)

Öt, a múltbeli szakításokon való túllépésért küzdő személy összeáll egy szokatlan támogató csoportba. több»

#14

animáció | dráma | fantasy

Egy bántalmazó családból származó boldogtalan fiatal nőt férjhez adnak egy félelmetes és hűvös hadseregparancsnokhoz. Viszont egyre többet tudnak meg egymásról, így a szerelemnek... több»

#15

dokumentum

Netflix (2023.04.18.)

A pénznek hatalma van felettünk - de nem kell, hogy legyen. Ramit Sethi pénzügyi szakértő az Egyesült Államokban dolgozik emberekkel, hogy segítsen nekik elérni a leggazdagabb életet. több»

Szereplők: Ramit Sethi

A hét legkeményebb nap
#16

akció | dokumentum | kaland

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Dwayne Fields kalandor nem akármilyen feladatra vállalkozik: a Föld legzordabb, legszélsőségesebb tájaira látogat, méghozzá az év azon kritikus szakában, amikor a természet erői a... több»

Xo, Kitty
#17

dráma | romantikus | vígjáték

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi. több»

#18

akció | családi | kaland

Netflix (2023.04.19.)

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. több»

#20

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

A sorozat a 20. század elejének viharos időszakát mutatja be a hétköznapi emberek szemszögéből: az első világháborút, a forradalmat, a szovjet rendszer kialakulását. A szereplők... több»