Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Glamorous
#1

NA Glamorous  (2023)

dráma | vígjáték

Marco Mejia egy fiatal queer személy, akinek az élete megrekedni látszik, amíg nem kap munkát a legendás sminkmogul Madolyn Addisonnál. több»

#2

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix (2023.06.17.)

Ban Ji Eum rendkívüli képességgel rendelkezik: képes emlékezni az összes korábbi életére. Ban Ji Eum közel ezer éve ismétli reinkarnációját, és szorgalmasan éli az életeit.... több»

#3

romantikus | vígjáték

Netflix (2023.06.17.)

Jóképű, karizmatikus, intelligens és elegáns: Goo Won a King Group örököse, akinek mindene van, csak emlékei nincsenek az édesanyjáról. Azért, hogy visszanyerje emlékeit, visszatér... több»

#4

romantikus

Tíz ember, akik mind a szerelmet keresik. De a nők között legalább egy szabotőr rejtőzik, aki csak színleli az érdeklődést és szerelmet. Vajon ki lehet a farkas? több»

#5

romantikus

Két különböző férfi életét és illékony románcát követhetjük nyomon tisztogatások, háborúk, tüntetések és pestisjárványok során, leküzdve a világ akadályait. több»

#6

romantikus | vígjáték

Hayat vidéki lány, szigorú szülőkkel. Szerelem-gyűlölet viszonyban van főnökével, Murattal. Hayat tele van titkokkal, amelyek tönkretehetik a karrierjét és a kapcsolatát. több»

Significant Other
#7

vígjáték

A díjnyertes izraeli sorozat alapján készült új komikus dráma két magányos, negyvenes éveik közepén járó szomszéd történetét mutatja be, akik tétova, akadályokkal teli... több»

Rendező: David Sant

Szereplők: Youssef Kerkour, Linford Johnson

UEFA Nemzetek Ligája magazin
#8

sportfilm

TV-ben (Spíler2 TV, csütörtök 01:33)

A 2022–2023-as UEFA Nemzetek Ligája a harmadik UEFA Nemzetek Ligája lesz, amelyen az UEFA-tagsággal rendelkező 55 ország felnőtt férfi labdarúgó-válogatottjai vehetnek részt. A... több»

Jéghideg fogás
#9

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Sok zöldfülű próbálja ki magát a világ egyik legkeményebb munkájában: a tőkehalhalászhajók fedélzetmesterének áhított pozíciójában, ahol a fogásból való részesedés... több»

Make Me Believe
#10

Két kotnyeles nagymama becsapja felnőtt unokáit, és egy olyan találkozóra hívja őket, amely újraéleszti a gyerekkori szerelmeket és a régi haragot. több»

#11

dráma

Egy család éppen szétesik, mert olyan döntéseket kell meghoznia, amelyeket egyetlen szülő sem akarna meghozni. több»

#12

dokumentum | krimi

HBO Max (2023.06.15.)

A film egy békés kisváros, a texasi Mineola történetét követi nyomon, amely 2005-ben megrázkódott, amikor a környékbeli gyerekek riasztó információkkal álltak elő egy pedofil... több»

#13

dokumentum | vígjáték

HBO Max (2023.06.15.)

Jason Bateman, Sean Hayes és Will Arnet észak-amerikai turnéját láthatjuk, amelyet a SmartLess című podcast projektjükhöz készítettek. több»

#14

dokumentum

HBO Max (2023.06.09.)

A sorozatban betekintést nyerhetünk Finnország női politikusainak mindennapjaiba és életébe. több»

#15

NA Törlés  (2023)

dráma | romantikus | thriller

Netflix (2023.06.28.)

Egy bonyolult kapcsolat, titkok rejtegetésével és egy komor kérdéssel: kit akarsz kitörölni az életedből? több»

#16

dokumentum | sportfilm | történelmi

Netflix (2023.06.28.)

A '90-es években a televízióban a kaszkadőrökkel teli Az amerikai gladiátorok című műsor szórakoztatta a rajongókat. Ez a doku-sorozat a műsor sikerét vizsgálja, és azt, hogyan... több»

#17

dráma | krimi | thriller

Egy lövöldözés után Jo családi nyaralása zűrzavarba fordul. több»

#19

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A hét gyermeket nevelő Whitney és DeeDee az álomesküvőt tervezi. A családi dráma és a kisvárosi hozzáállás azonban meghiúsíthatja tervüket. több»

#20

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Liz azt szeretné, hogy Nabela nagymamája támogassa Nabela álmait. Vinny apja aggódik, hogy Vinnyt zaklatni fogják a ruházata miatt. több»