Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Young Sherlock
#1

akció

Guy Ritchie sorozata a fiatal Sherlock Holmes kalandjairól Andy Lane regényei alapján. több»

Rendező: Guy Ritchie

Szereplők: Hero Fiennes-Tiffin

#2

87 Emlősök  (2024)

dokumentum

Minden kontinensen, minden óceánban, fagyos tájakon és perzselő sivatagokban hódítanak - az emlősök mindenütt jelen vannak. Sir David Attenborough feltárja a sikerük mögött álló... több»

Criminal
#3

dráma | krimi

Greta éles nyelvű, felső kategóriás autótolvaj és sofőr, valamint Angie megözvegyült édesanyja. Mióta a férje meghalt egy balul sikerült banki meló során, Greta küzd... több»

#4

dráma | életrajzi | sportfilm

Disney+ (2024.06.04.)

A Los Angeles Clippers tulajdonosának, Donald Sterlingnek a bukása, miközben a csapat Doc Rivers edző vezetésével bajnoki címet akart nyerni. több»

#5

Max

Ben és Erin Napier egymással együttműködve régi otthonokat alakítanak át álomotthonokká. több»

#6

Max

A Dakota Boys búvárokból, hegymászókból és szerelőkből álló csapatot állít össze, hogy feltérképezzenek feltérképezetlen merülőmedencéket a vadvízi zuhatagokban, szívó... több»

#7

63 Klara  (2024)

vígjáték

Max (2024.06.11.)

Klara, a 40 éves nő, egy nős férfi, Aleks iránt érzett viszonzatlan szerelmével küzd. Zűrös élete ellenére vigasztalást talál barátai, Wronka és Wojtek személyében, akik... több»

#8

valóságshow

Max (2024.06.10.)

Grant és Lynsey Cumings szafaritulajdonosok, és gyermekeik olyan egyedülálló kihívásoknak tesznek eleget, mint a távoli zambiai birtokukon lévő romos házak átalakítása. több»

This City Is Ours
#9

dráma | krimi

Michael, aki régóta tagja egy szervezett bűnözői körnek, beleszeret Dianába, ami arra készteti, hogy átértékelje az életét, és elgondolkodjon a bűnözői tevékenységén túli... több»

#11

dokumentum

Max (2024.06.03.) | TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A versenyzők a freestyle kategóriában mutathatják meg tehetségüket. Az egyetlen korlát: a saját kreativitásuk és az idő. Tina Leung divatinfluenszer és modell ellátogat a szalonba. több»

#12

krimi

Lépine rendőrfőnök arra utasítja a párizsi rendőrség bűnügyi osztagát, hogy takarítsák el a prostituáltakat a város utcáiról. A Bois de Boulogne-ban megtalálják egy férfi... több»

#13

68 Az ügyvéd  (2018)

dráma | krimi | misztikus

Amikor Frank Nordling megtudja az igazságot szülei halálával kapcsolatban, világa darabokra hullik. Mint megtudja, a koppenhágai bűnözői alvilág egyik vezetője, Thomas Waldman gyilkolta... több»

#14

dráma | életrajzi | történelmi

A sorozat három nőt – Natália Correia, Snu Abecassis, Vera Lagoa – követ, akik a Portugáliát több mint 40 évig uraló diktatúra bukását megelőző kulturális forradalom... több»

#15

krimi | thriller

Egy ügyvéd elvonul, hogy helyreállítsa a munka és a magánélet egyensúlyát, de váratlanul gyilkossá és a maffia agytrösztjévé válik. több»

Stasi: a keletnémet állambiztonság
#16

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A kelet-német Stasi közel 40 éven keresztül volt a világ egyik legfélelmetesebb titkosrendőrsége - kiterjedt kém- és besúgóhálózata az egész világon működött egészen a berlini... több»

Lanterns
#17

akció | kaland | krimi

John Stewart és Hal Jordan intergalaktikus zsaruk egy sötét rejtélyt fedeznek fel. több»

A renitens nyomoz
#18

krimi | misztikus | vígjáték

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Morgane, a 160-as IQ-val rendelkező szingli családanya éjjeli takarítónőből előlép tanácsadóvá, amikor két söprés között könnyűszerrel megold egy rejtélyt a rendőrségen. A... több»

Obezitológiai klinika Olaszországban
#19

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Egy kórosan elhízott emberek kezelésére szakosodott nápolyi klinikán olyan pácienseken próbálnak segíteni, akik fogyni szeretnének, és belevágnak életük legnehezebb évébe. több»

Rendező: Carlos Alazraqui

#20

dokumentum

A Jim Jones által vezetett guyanai közösség utópisztikus, idealista vallási mozgalma 918 halálos áldozatot követelő tömeges balesethez vezetett. A túlélők mesélnek a sötét... több»