Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#1

NA Ridley Road  (2021)

dráma | thriller

Vivien Epstein követi szerelmét egy veszélyes helyzetbe, amiben a tét élet és halál. Csatlakozik a fasisztákhoz, mint beépített ügynök, nem csak kedvese kedvéért, hanem az ország... több»

#2

dráma

Netflix (2022.02.14.)

Egy luxusfelhőkarcolóban hat különböző nő él boldogtalan házasságban. Valamilyen úton-módon mindannyian letérnek az útról - a megcsalás irányába. több»

#3

sci-fi

Egy földönkívüli a Földre érkezik az emberiség evolúciójának a fordulópontján. Jövőnk eldöntése érdekében saját múltjával kell szembenéznie. több»

#4

dokumentum

TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

David Attenborough egy olyan világba kalauzol minket, ahol egy élet akár évezredekig eltarthat. Növények, amelyeket még sosem láthattunk, és drámai, gyönyörű napjaik a Földön. több»

Rendező: Paul Williams

Szereplők: David Attenborough

#5

dráma

A történet nyolc évvel azután folytatódik, hogy Givens elhagyta Kentuckyt. Most Miamiban él, és próbálja idejét megosztani családja és munkája között. Egy véletlen találkozás... több»

Rendező: Michael Dinner

Szereplők: Timothy Olyphant

#6

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A tűz, a víz és a levegő elemei évmilliárdokon át formálták a Földet - amíg az ember nagyon rövid idő alatt meg nem változtatta a bolygót. A tudósok ma az antropocénről, az... több»

#7

musical

TV-ben (MTV, csütörtök 01:33)

Két koncertfelvétel Lady Gaga és Tony Bennett jóvoltából a Radio Music Hallban, 2021 augusztusában, ami Bennett utolsó fellépése volt, és egybeesett 95. születésnapjával. több»

Rendező: Alex Coletti

Szereplők: Lady Gaga, Tony Bennett

#8

NA Murderville  (2022)

misztikus | vígjáték

Netflix (2022.02.03.)

Terry Seattle egy különc nyomozó, aki gyilkosságok ügyében kutakodik, és mit sem sejtő sztárvendégekkel társul. A sorozat improvizáción alapuló bűnügyi vígjáték. több»

#9

romantikus

Netflix (2022.02.10.)

Egy család három generációja egy fedél alatt él, és próbálják igazgatni esküvőket tervező vállalkozásukat, illetve saját személyes kríziseiket. több»

#11

animáció | romantikus | vígjáték

A Hormonokkal túlfűtve című sorozat világában játszódó munkahelyi komédia. több»

#12

NA The Offer  (2022)

dráma | életrajzi

Az Oscar-díjas producer, Albert S. Ruddy visszaemlékezései a Keresztapa forgatására. több»

#13

romantikus | vígjáték

TV-ben (LifeTv, csütörtök 01:33)

Nejatot elhagyja felesége, és lányának nem mondja el az igazat, hogy ne idegeskedjen. Viszont ahogy Kayra felcseperedik, egyre kevésbé tarthatóak a hazugságok. Nejat sarokba szorítva... több»

#14

dráma

TV-ben (LifeTv, csütörtök 01:33)

Carla Rangel egy fiatal újságíró, akinek interjút kell készítenie egy gazdag, titokzatos nővel, akit Rubínak hívnak. Rubí hírhedt múltjáról mesél, ami tele van szenvedéllyel,... több»

#15

dokumentum

TV-ben (History, csütörtök 01:33)

Craig Charles és Sarah Cruddas modern UFO-történetek nyomába ered, és megpróbálják kideríteni az igazságot a bizonyítékok és szemtanúk beszámolói alapján. több»

#16

dokumentum

TV-ben (Travel, csütörtök 01:33)

Nostradamus ősi jóslatait és egy titokzatos elveszett könyvet kombinálva, a sorozat új jóslatokat és világvége-forgatókönyveket mutat be. több»

#17

dokumentum

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

A Peterslahr csapata katonai járműveket javít, árusít és szállít az egész világon. több»

#18

dráma

Apple TV+ (2022.03.11.)

Ptolemy Grey hirtelen gondozó nélkül marad, és rábíznak egy árva fiatalt, Robynt. Miután megtudják, hogy létezik egy gyógymód, amivel helyrehozható Ptolemy időskori demenciája,... több»

#19

horror | vígjáték

Egy működésképtelen család a nagyvárosból egy átkozott házba költözik vidéken. több»

#20

thriller

A film története igaz eseményeken alapszik - egy rendőri bevetést dolgoz fel, ami során megállították az első kábítószer-szállító tengeralattjárót Európában, ami több mint... több»