In the Heart of the Sea

A tenger szívében

1820-ban egy bálnavadász hajó legénységének egy óriási ámbráscettel kell szembenéznie. A hajó zátonyra fut, a legénység tagjainak pedig több ezer mérföldre otthonuktól meg kell küzdeniük a természet iszonyatos… Több

Rendező: Ron Howard
Ben Whishaw
Elsa Pataky
Will Ward

2025.12.13 SaSa

Látványos bálnavadászos, tengerészes, hajótöréses, túlélős, becsületlovagos kalandfilm... A remek látványelemeken túl a kiváló alakítások is hozzátettek a filmhez, és itt Chris Hemsworth külön megemlítendő. Nagyon jól alakít ebben a szerepben. Legalábbis szerintem nagyon hiteles volt.

2018.01.17 Artemisia

Egyszerre minőségi Moby Dick adaptáció, érzékletes, megkapó dráma és dinamikus, hangulatos hajósfilm. Jól keretbe foglalták a történetet, tetszett, hogy a film elején nincs felesleges időhúzás, az alaphelyzet bemutatása után rögtön indul a tényleges ... Több

2016.08.06 mamiéstöti2

Nagyon tetszett ez a film, csak kínomba ültem be rá, de iszonyat jó volt. Megnézném újra, a mesélő teljesen magával ragadja a nézőt. Csodaszép látvány, nagyon jó hanghatások, igazi modern kori mozi.

2017.04.14 indingo

Moby Dick film új köntösben, szépfiúkkal. Sok újdonságot történetben nem hozott a film, már láttuk párszor. A látvány viszont tetszett, a tengeri jelenetek elképesztőek voltak.

A film összbevétele 93 920 758 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 13 637 965 forintot termelt.

A film Nathaniel Philbrick azonos című regénye alapján készült. Szerző: indingo

Értékelés: 6/10
(2015. 12. 10.)
Agonizálás a borzalmak óceánján
Ron Howard mozija ideig-óráig látványos és izgalmas, ámbár csalódáskeltő, ugyanis az ígéretes kezdést követően olyan irányt vesz, amilyet inkább nem kellett volna. Több