Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Ben-Hur (2016)

Ben-Hur
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
22
Képek
11
Videók
Ben-Hur

Galéria (22)

Morgan Freeman
Jack Huston
Toby Kebbell
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Jack Huston
Toby Kebbell
Jack Huston
Toby Kebbell
Timur Bekmambetov
Jack Huston
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Jack Huston
Jack Huston
Jack Huston
Toby Kebbell
Jack Huston
Jack Huston
Nazanin Boniadi
Jack Huston
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Jack Huston
Jack Huston
Jack Huston
Morgan Freeman

Videók (11)

 
Garfbob10   2019. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Vannak jól sikerült remake-ek, amik megvalósításukban és az eredeti koncepció módosításával megállják a helyüket - na, Bekmambetov Ben-Hurja egyáltalán nem ezek közé való. Bár az érdekes volt, ahogy próbálta árnyalni Messala karakterét, ez csak a cse... több»

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Hoppá egy remek BEN HUR feldolgozás kérem remek színészi alakítással. Élvezhető jó film remek kikapcsolódás volt. Nem csalódtam benne.

 
dulkap   2018. 05. 03.

0

Ez volt az a film, ami tuti bukásra volt ítélve, mind kritikailag, mind anyagilag. Nem is azért mert lehetett tudni, hogy bűn rossz lesz (egyébként nem lett az), hanem azt a filmet remake-elték, ami szerintem benne van abban 5-10 filmet, amit értelme... több»

 
HercegPeter   2018. 06. 09.

0

Most kivételesen a végével kezdem. Ha nekem valaki az mondja "Ben Hur" azonnal a kocsiversenyre gondolok. Oké itt is volt valami olyasmi, de szerintem a mai technikával, ennyi beleölt pénzzel csinálhattak volna egy sokkal izgalmasabb, vagy legalább h... több»

 
Norbert93 Nézhetetlen  2018. 07. 18.

0

Még paródiának is gyenge....egyszerűen minősíthetetlen. Egy klasszikus feldolgozása egyébként is halálra van ítélve, ilyen megvalósításban pedig jobb lett volna ha el sem készül. Nem értem, hogy gondolták, hogy ez a film sikeres lesz.

 
MMcFly2015   2018. 03. 12.

0

Az előzetes alapján féltem, hogy a Pompeii féle B kategória jellemzi, de ellenkezőleg. Konkrétan azt tapasztaltam, hogy a 3.5 órás eredeti (hozzáteszem zseniális) alkotás elnyújtott drámai jeleneteit kidobták, így lett egy 2 órás, pörgősebb, látványo... több»

 
Attila G.   2019. 04. 21.

0
Tévéfilmesített változat

Amikor elkezdek egy-egy ilyen hozzászólást, általában nehéz frappáns módon kezdeni. Most is így vagyok ezzel. Egy-két nappal ezelőtt láttam a filmet, valamikor a késő esti órákban kezdődött. Felemás érzéseim voltak vele kapcsolatban. Szkeptikus volta... teljes kritika»

A film összbevétele 94 061 311 dollár volt (imdb.com).

 

Esther szerepét Gal Gadot-nak szánták eredetileg, ám a színésznő más munkái miatt nem tudta vállalni a szerepet. Ezután kapta meg Nazanin Boniadi Esther szerepét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez Mogan Freeman második filmje a Metro-Goldwyn-Mayer-nél az 1996-os "Moll Flanders" óta.

(puffancshercegnő)
 

Morgan Freeman narrációja hallható a film elején és végén, aminek nagy részét a mississippi-beli Clarksdale-ben vettek fel.

(puffancshercegnő)
 

A főszerepet felajánlották Tom Hiddleston-nak, de ő inkább a Kong: Skull Island-et választotta.

(puffancshercegnő)
 
Timur Bekmambetov megpróbálta, ám körülbelül annyi esélye volt a diadalra, mint sikeres kocsiversenyt rendezni a lebontott Népstadionban. Igaz, ahhoz azért ő is kellett, hogy az új Ben-Hur ne csak felesleges legyen, hanem rossz is. KOVÁCS GELLÉRT KRITIKÁJA. több»
 
Timur Bekmambetov fogta a múlt évszázad egyik legnagyobb filmjét, és a vérfrissítés jegyében nemes egyszerűséggel egy gagyi látványfilmmé degradálta. 40/100 több»