Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
33
Szereplők
32
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Ben Hur
 
Timon   2019. 11. 24.

legújabb vélemény

Mindigis hatalmas alkotásnak (és sikerűnek) tartottam ezt a filmet.Több mint három óra telik el egy nagyszerű történet megtekintése,bibliai korokból,de olyan jó rendezéssel,mintha időutazás keretében forgatták volna le.Csudajó díszletek,jelmezek,környezet,hangulat-tökéletes ahogy van. 10/10

 
indingo   2019. 03. 24.

Egy monumentális alkotás, amelyben sok izgalmas és megdöbbentő jelenetet láthatunk. Talán a kocsiverseny, a két volt gyermekkori barát küzdelme a leghatásosabb és mint második szál Jézus élet is meghatározó. Egyedüli hátránya a filmnek a hosszúsága és ezért kicsit fárasztó.


 
Deku   2017. 07. 07.

A színészek játéka kiemelkedő volt a korhoz képest is. Nekem pozitív elményt okozott ez a film. Kellemes és hasznos időtöltés volt. A film mind zeneileg mind pedig történetileg is megállta a helyét.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 17.

összeszedett a film, nem is csoda hiszen nagyon hosszú és ezért volt ideje mindent megmutatni, ha nem is aprólékosan de részletesen. A történelmi szálak terén nagyjából helyben voltak a készítők. A szereplők is odaadóan játszottak. Nekem kicsit letargikus és egysíkú volt, de nem annyira hogy az rontson a filmen.

 
szaka123   2018. 03. 27.

Örök klasszikus. Lassan csordogáló dráma a viszályról, barátságról, hősökről és a kitartásról. A mai korosztály nem hinném, hogy nagyon élvezné, de aki szereti ezt a stílust annak kötelező darab.

Stephen Boyd
Charlton Heston
Charlton Heston
Charlton Heston
Jack Hawkins
Charlton Heston
Charlton Heston
Frank Thring
Jack Hawkins
Stephen Boyd
Jack Hawkins
Charlton Heston
 
Ne tessék azt képzelni, hogy a Ben-Hurral könnyű elbánni. De azt se tessék gondolni, hogy cinefileknek mellőzhető a filmszínházas megtekintés. Nem az. Kötelező. Ha valami, akkor a Ben-Hur: kötelező. több»
 
Egy film, amelyből egy nagyon jól koreografált kocsiverseny miatt lett legenda, azonban ennél jóval több van benne, kötelező darab! 8/10 több»
 
Ben-Hur: egy eposz Krisztus korából, egy óriásfilm a szó tiszta értelmében – egy műalkotás, ami grandiózusságában felülmúlja a legtöbb mai sikerfilmet, értékrendjében pedig örök. több»

A film összbevétele 196 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti regényből Ben Hur anyjának neve nem derül ki.

(Mavil)
 

Producer Sam Zimbalist, 54 évesen, szívroham miatt összeesett és meghalt 40 perccel azt követően, hogy mellkasi fájdalmakra hivatkozva távozott.

(Mavil)
 

A kocsiversenyt 10 héten át forgatták.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.