Akciódús bosszúfilm lesz a Ben-Hur, itt az új előzetes

Akciódúsnak ígérkezik a kultikus film remake-je.

A Paramount és az MGM jóvoltából idén kerül bemutatásra az 1959-es Ben Hur remake-je, melyben Jack Huston lép majd Charlton Heston nyomdokaiba.

A hivatalos szinopszis:

A Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala (Toby Kebbell) igaztalanul megvádolja árulással. A férfit megfosztják címétől, elszakítják a családjától és a nőtől (Nazanin Boniadi), akit szeret, és rabszolgaságba kényszerítik. A tengeren töltött hosszú évek után Judah visszatér szülőföldjére, hogy bosszút álljon, és megtalálja a megváltást. Lew Wallace, Ben-Hur: A Tale of the Christ című műve nyomán olyan további világsztárok szereplésével, mint Morgan Freeman és Rodrigo Santoro.

Az 1959-es Ben Hur összesen 11 Oscart nyert, mellyel máig csúcstartónak számít. Ezt idáig egyetlen film sem tudta megdönteni, legfeljebb csak beállítani (Titanic, A Gyűrűk Ura: A király visszatér).

A Ben-Hur rendezői székét a Wanted direktora, Timur Bekmambetov foglalja el. A film augusztus 12-én debütál a mozikban. 

 

64 Ben-Hur (2016)

akció | dráma | kaland

A Ben-Hur című epikus film főhősét, Judah Ben-Hur (Jack Huston) herceget mostohatestére, a római hadsereg tisztje, Messala (Toby Kebbell) igaztalanul megvádolja árulással. A... több»