Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
82

Léghajósok (2019)

The Aeronauts
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
11
Videók
Léghajósok
 
rainman   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Régivágású kalandfilm nagyon szép, már-már tériszonyt keltő látvánnyal, és remek Soundtrackkel. De semmi több. Főleg nagyvásznas, egyszeri szórakozásnak jó, majd léphetünk is tovább.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

Remek film és a legjobb hogy valós alapokon nyugszik a történet. Ma Művészmoziban volt szerencsém elcsípni ezt a filmet véletlenül és nagyon tetszett. Eddie Redmayne és Felicity Jones párosa látszik hogy már tökéletesen összeszokott. Szemkápráztatóan izgalmas kaland.


 
Tom   2019. 12. 03.

Nem igazán tudtam, mire számítsak, a film eléggé semmitmondó, és reméltem, hogy nem egy túlheroizált történelmi filmecske lesz. De szerencsére akár van igazság alapja az egésznek, akár nincs, teljesen mindegy. A Léghajósok nagyon szórakoztató film, jól megírt karakterekkel és persze sztorival, amit mindenképp érdemes egyszer legalább megnézni!

 
marklar   2019. 12. 02.

Nem tagadom, hogy Eddie Redmaynetől én már nem sokat várok. Természetes voltak pár évek igazán zseniális alakításai, de mostanra szerintem kiderül, hogy csupán egy karakterszínész. Ettől eltekintve a Léghajósok pazar filmre sikeredett, remek történettel és lebilincselő hangulattal.

 
bart   2019. 11. 08.

Érdekes és izgalmas kalandfilm igazán lélegzetelállító felvételekkel. A témája is eredeti, kevés film foglalkozik feltalálókkal és találmányokkal. Itt ráadásul az egyik fő karakter nő, bár nem tudom, ez a vonal mennyire követi a valós eseményeket. Mindenesetre Felicity Jones nagyszerű választás volt a szerepre, csúcsformáját hozza.

Felicity Jones
Eddie Redmayne
Eddie Redmayne
Eddie Redmayne
Felicity Jones
Eddie Redmayne
Felicity Jones
Felicity Jones
Felicity Jones
Eddie Redmayne
Eddie Redmayne
Felicity Jones
 
Léghajósok kritika több»
 
Sosem fogjuk a legnagyobb kalandfilmek közt emlegetni, de ettől még nagyon is hiánypótló, színvonalas darab. több»
 
Vállalható, színvonalas iparosmunka, két nagyszerű drámai színésszel és egy eddig nem látott történettel. Hiánypótló darab. több»

A film összbevétele 2 907 225 dollár volt (imdb.com).

 

A 2014-es szintén valós eseményeken alapuló A mindenség elmélete után Felicity Jones és Eddie Redmayne ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp)
 

Eddie Redmayne egy kisebb balesetet szenvedett a forgatás során, amikor az egyik léghajós jelenet során kificamította a bokáját. A színésznek néhány napig mankóval kellett járnia, de hamar felépült, hogy folytatni tudja a munkát.

(hp)
 

A valós eseményeket feldolgozó film Richard Holmes 2013-ban megjelent "Falling Upwards: How We Took to the Air" című könyvén alapszik.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.