61% 39 szavazat
Egyetlenem

Egyetlenem

My One and Only
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
27
Szereplők (27)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Ann egy nap elhatározza, hogy elhagyja nőcsábász férjét. Két fiával együtt elindul egy kék Cadillac-kel a 66-os úton, hogy megtalálja azt a férfit, aki szeretettel gondoskodik családjáról, s aki mellett neki nem kell dolgoznia. Kalandos utazásuk során azonban szembesül magányával és fiai elhagyatottságával is.

(erare)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2009.02.12.
Chris Noth
Renée Zellweger
Steven Weber
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Kevin Bacon
Logan Lerman
Mark Rendall
Logan Lerman
Mark Rendall
Renée Zellweger
Renée Zellweger
Kevin Bacon
Renée Zellweger
Logan Lerman
Chris Noth
Logan Lerman
 
2018.11.22 vitto

legújabb vélemény

Jó hangulatú retro komédia a kedvenc színészeimmel, Renée Zellwegerrel és Chris Noth-szal. Kellemes hangulatú, humoros, nálam felkerült a többször nézős filmek listájára.

0
 
2018.01.04 cody0507

így néz ki egy szórakoztató romantikus road movie. R. Zellwegernek már eleve van valami komikus a megjelenésében, kicsit meg is lepődtem, hogy anya szerepben látom őt, máshoz szoktam tőle. De nagyon jól hozta a karaktert. Egyszerű a történet, de szórakoztató és ez a lényeg.

0

A film összbevétele 2 475 970 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.Szerző: mamiéstöti2

#2